– Vi håper de nye nettsidene blir godt mottatt. Det skal være lett for innbyggerne å løse det de kommer til politiet.no for å få hjelp til. Jeg mener også at nettsidene gjør det lettere å finne og kontakte politiet, sier kommunikasjonsdirektør, Margrete Halvorsen.

Finn frem i politiet

De fleste som bruker politiet.no kommer dit for å løse en oppgave, for eksempel bestille politiattest eller time for pass. Tjenestene på nettstedet er de samme som før, men det skal være lettere å løse oppgavene du trenger hjelp til.

– Tjenestene på politiet.no skal videreutvikles, og på sikt skal flere tjenester digitaliseres, sier kommunikasjonsdirektøren.

Hjelp oss å forbedre

– Vi ber alle som bruker nettsidene om å hjelpe oss. Gi oss tilbakemeldinger på sidene du besøker, om hva vi kan forbedre. Send oss gjerne ris eller ros på politiet.no@politiet.no

3 ting om politiet.no

  1. Finn ditt politi. Tjenesten skal gjøre det lettere for deg å finne nærmeste politi, og oversikt over hvilke tjenester som tilbys hvor.
  2. Tilpasset mobile flater. Nettsidene hadde 7 millioner besøkende i 2016. Over 40 prosent brukte mobiltelefoner og nettbrett.
  3. Innhold basert på hvor du er. Når du bruker nettstedet tilpasses innhold og tjenester til det politidistriktet du befinner deg i, slik at du får relevant informasjon. Les mer om personvern og bruk av informasjonskapsler.