Den omkomne er en kvinne med utenlandsk statsborgerskap. Pårørende er ikke varslet.

Operasjonssentralen i Agder politidistrikt fikk klokken 05.31 søndag morgen inn melding om at det hadde skjedd en ulykke i Snartemo der det var skadde personer, og at dette sannsynligvis var en ulykke med ATV. En person ble erklært død på stedet av lege etter kort tid. En annen person ble fraktet til Sørlandet sykehus i luftambulanse med alvorlige skader.

– Vi har mye politi på åstedet, og de kartlegger hendelsen. Dette ble meldt inn til operasjonssentralen at det var en ulykke med ATV involvert, men det kan vi verken bekrefte eller avkrefte på nåværende tidspunkt. Hendelsen fremstår som en ulykke, men vi er altså ikke sikre på at det har vært ATV-kjøring som har ført til den alvorlige hendelsen, sier jourhavende jurist og politiadvokat Henrik Hegdahl i Agder politidistrikt.

Politiet avhører nå vitner på stedet.

– Politiet og krimteknikere er på stedet, og vi jobber bredt både taktisk og teknisk med å få klarhet i hva som har skjedd. Noe mer kan vi ikke si på nåværende tidspunkt, men vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har et klarere bilde av hva som har skjedd, sier Hegdahl.

Media:
Kontaktperson i Agder politidistrikt i denne saken er jourhavende jurist og politiadvokat Henrik Hegdahl. Han kan nås på telefon 400 18 892.