Solum ble sist observert ved Bratthenget 29B 25. mars rundt klokken 17.50. Han ble funnet død i Steinsåsgruvene 19. mai.

Politiet foretok fysiske målinger av basestasjonene i området rundt adressen Bratthenget 29B og Steinsåsgruvene for to uker siden. Dette for å kunne arbeide enda mer målrettet med å finne ut om noen har vært i nærheten av Solum, og stedet der han sist ble sett.

– Vi har nå kommet inn i en fase der vi ser at noen personer er av særlig interesse for den videre etterforskning. Det betyr at politiet undersøker om konkrete personer er skyld i Solums død, sier politiadvokat Vanja Bruvoll.

Politiet vil på bakgrunn av innkommet informasjon i etterforskingen gjennomføre ytterligere undersøkelser og filming av Steinsåsgruvene denne uken.

Det har nå gått et halvt år siden Solum sist ble observert, og politiet er fortsatt interessert i informasjon fra publikum som kan være av interesse for saken. Dersom noen har tips eller informasjon i saken bes disse kontakte politiet gjennom tipsskjemaet på politiet.no; https://tips.politiet.no/web/.

Media:
Politiets talsperson i denne saken er politiadvokat Vanja Bruvoll. Hun kan nås på telefon 974 72 261.