Oppdatering: Trøndelag politidistrikt gikk ut med pressemelding om etterforskning av mistenkelig dødsfall kl. 16.15, 2. mai. 
Kl. 17.55 samme dag oppdaterte politiet saken med ny pressemelding om at etterforskningen var avbrutt. Funnet besto av en innpakket, naturtro dukke. 

- Omstendighetene og meldingene fra stedet ga grunn til å tro at dette var et mistenkelig dødsfall og vi startet derfor innledende etterforskning. At det viser seg å likevel ikke være funn av en død person, er en god nyhet, sier påtaleansvarlig Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt. 

Opprinnelig pressemelding:

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet har mandag 2. mai funnet en død person ved en parkeringslomme ved E6, et par kilometer sør for Ulsberg. Omstendighetene gjør at politiet etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall.

Den døde personen ble funnet av politiet i 14-tiden mandag 2. mai, etter tips fra en innbygger. 

- Politiet gjør nå innledende undersøkelser og har sperret av området. Saken etterforskes ut fra flere hypoteser, sier påtaleansvarlig Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt.

Politiet har ingen flere opplysninger å dele per nå, men vil sende ut ny pressemelding når mer informasjon foreligger og kan deles.

Politiet ønsker tips i saken. Hvis noen har sett noe mistenkelig i dette området, ta kontakt med Trøndelag politidistrikt via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller via telefon 73489400.