Deltakere som sitter i lokalene og hører på foredrag.
KOMPETANSEDELING: Vår egen utvikler, Rune Høivik, snakket om hvordan vi bruker Apache Kafka til å bekjempe kriminalitet.

Drøyt 100 personer stilte for å få med seg faglig påfyll denne tirsdags ettermiddagen. Det er også PITs teknologer opptatt av, og kompetansedeling står høyt på agendaen i virksomheten. Seksjonsleder for våre utviklere, Marianne Tallaksen, var veldig fornøyd med besøket.

– Dette er folk vi har mye til felles med og som er interessert i mye av det samme som oss. Derfor er det relevant både å utveksle erfaringer med og lære av dette nettverket, sier hun.

Kompakt agenda

Vår egen utvikler, Rune Høivik, snakket om hvordan vi bruker Apache Kafka til å bekjempe kriminalitet, og hvordan Kafka er et fantastisk verktøy for å oppnå økt skalerbarhet, parallell prosessering og deling av data på tvers av produktområder.

Roberth Strand fra Crayon snakket om hvordan man får til GitOps med Terraform og k8s, og Anders Eknert fra Styra snakket om hvordan man får til Policy as Code med Open Policy Agent.

Tilbakemeldingene fra deltakerne var gode, og det vanket skryt til offentlig sektor som arrangerer gode meetups. Men det blir ikke en bra meetup uten interesse og spørsmål fra deltakerne, som denne gangen var hadde mye på hjertet!