Torp politistasjon
FotoPolitiet/ Alstad

- Med gode parkeringsmuligheter og bedre tilrettelagte lokaler håper vi at brukerne av våre tjenester vil oppleve de nye lokalene som mer hensiktsmessige enn i Stokke, sier Torill Sorte, leder av Felles enhet for utlending og forvaltning, FUF.

Stengt i uke 19
Publikumssenteret på Stokke stenges 5. mai. Uke 19 (fra 8. til 12 mai), er satt av til flyttedager. Det vil i denne perioden være et redusert tilbud for innbyggerne både for pass/ID og utlendingsforvaltning. Det arbeides med midlertidig løsning for bl.a. nødpass og utlevering av pass som ble bestilt på Stokke i ukene før publikumssenteret stenger. Det er i dag timebestilling for oppmøte. Det vil derfor naturlig nok ikke være tilgjengelige timer den uken kontoret er stengt, sier Sorte.

Siden det blir begrenset med tilgjengelige timer i mai måned oppfordres innbyggerne til å bestille time så fort som mulig. Det er fortsatt god kapasitet med mange ledige timer i april, sier Sorte.

Parkering
Det er ikke mulig å ha gratis parkeringsplasser på en flyplass, og parkeringsområdet rundt politistasjonen vil være avgiftsbelagt, ved hjelp av skiltgjenkjenning, til 30 kroner per påbegynt halvtime.

Kollektivtilbud
Det er et godt utbygget tilbud med tog/shuttlebuss til og fra Torp. Egne busser henter togpassasjerer ved hvert togstopp på Torp togstasjon. Disse bussene har egen kjøretrasé fra togstasjonen til lufthavna. Det tar tre minutter med tog fra Sandefjord til Torp, og 19 minutter fra Tønsberg. Det er også mulig å komme til Torp med buss.