Roger Karlson som sitter foran en PC i en rød sofa.
FASILITATOR: Tech Community fasiliteres av prinsipal Roger og resten av prinsipalene i PIT. Tech Open Space fasiliteres av Produkteier Teknologopplevelsen.

Hensikten med Tech Community er et felles samlingssted for feedback til team og som en arena for delingskultur.

– Et viktig prinsipp er at teamene eier alle beslutninger selv, men ofte er det nødvendig med feedback fra andre. Da er Tech Community stedet for dette, forteller prinsipal, Roger, og fortsetter:

– Foruten å få feedback på beslutninger og tekniske standarder, så ønsker vi også en delingskultur i form av "Show and Tell" slik at vi kan vise frem teknologi og bruk av teknologi som er viktig for oss. Typiske ting vi deler er bruk av Kubernetes, Kafka, Grafana og annen teknologi som er viktig for oss.

Møteplass for diskusjon

Tech Open Space er en møteplass for åpen diskusjon uten noen agenda der du som teknolog i Politiets IT-enhet (PIT) og i politiet kan stille spørsmål. Ingen sak er for liten for å ta opp, og dette er prinsippene for OST (Open Space Technology):

  • deltakerne får ansvaret for å gi møtet et innhold
  • deltakernes viktigste spørsmål kommer fram
  • hvert spørsmål diskuteres så mye som deltakerne selv vil

Les mer om hvordan vi jobber produktorientert i saken "Slik skal politiet bli mer smidig"

Lytt også til podkasten vår "DigiTalt" hvor vi deler våre refleksjoner og erfaringer rundt digitalt transformasjon i politiet