Filter

Your choices:

 • Unit
31 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.

31 hits

 1. Innbyggerne i Gausdal blir ivaretatt av politiet på Lillehammer

  Politiet omstiller seg for å bli enda bedre og for å bli et mer effektivt politi. Derfor må vi gjøre nødvendige endringer med vår organisering. Fra 12.03.2018 vil innbyggerne i Gausdal bli ivaretatt av...

  • Nærpolitireform
 2. Medhold i videre fengsling

  Innlandet politidistrikt har fått medhold i å holde den siktede i Janne Jemtland-saken fengslet i 8 uker.

 3. Statens barnehus i Hamar fyller 10 år

  Fredag 9. februar markerte Barnehuset på Hamar sitt 10 årsjubileum med en jubileumskonferanse på Hamar Teater. Politidirektør Odd Reidar Humlegård åpnet konferansen.

 4. Politiets teori om Jemtland-saken

  Innlandet politidistrikt bekrefter at den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Janne Jemtland ble skutt og påført en dødelig skuddskade, og at hun døde den 29. desember 2017.

 5. Oppdatering i Janne Jemtland-saken

  Innlandet politidistrikt ga i dag en oppdatering av status i saken om Janne Jemtland. Det er foretatt videre undersøkelser og avhør av siktede og vitner. Det er ingen nye mistenkte eller siktede i saken....

 6. Funn av person i Glomma

  Det er i dag søkt etter Janne Jemtland i Glomma i Våler kommune. Politiet i Innlandet bekrefter at det nå er gjort funn av en person i Glomma.

 7. Pågripelse i savnetsaken i Brumunddal

  Ektefellen til savnede Janne Jemtland er pågrepet. Mannen ble pågrepet i Brumunddal fredag kveld. Janne Jemtland er ikke funnet.

Presenting page 1 By 4
 1. Previous
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. Next