Filter

Your choices:

 • Unit
10 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.

Filtering gave 10 hits

 1. Sak til spesialenheten

  Innlandet politidistrikt har oversendt en sak til Spesialenheten for politisaker. Saken omhandler erverv av våpen fra en ansatt i politidistriktet.

 2. Endringer for innbyggerne i Engerdal

  Politiet omstiller seg for å bli enda bedre og for å bli et mer effektivt politi. Derfor må vi gjøre nødvendige endringer med vår organisering.

 3. Politiet får fortsette med kameraovervåking

  Innlandet politidistrikt fikk mandag 23.10.17 medhold i Personvernnemda om å fortsette med kameraovervåkingen i Brumunddal sentrum.

 4. Kriseøvelse på Lillehammer

  Torsdag 24. august arrangeres det kriseøvelse på Lillehammer. Over 140 aktører deltar.

 5. Slik blir tjenestetilbudet i Innlandet

  Politimesteren i Innlandet har sendt ut en orientering til kommunene om tjenestetilbudet i ny struktur. Her er noen av de viktigste punktene.

 6. Politimesterens tilrådning til lokal tjenesteenhetsstruktur

  Politimesteren i Innlandet anbefaler at Innlandet politidistrikt skal ha 21 politistasjoner og lensmannskontor (tjenestesteder) i sin nye tjenestestruktur. Tjenestestedene anbefales organisert i 11 tjenesteenheter....

 7. Politikontaktene er på plass

  37 politikontakter i Innlandet politidistrikt er klare til innsats i kommunene i distriktet. (Opprinnelig publisert 19.06.17)

  • Råd og forebygging
  • Nærpolitireform
 8. Lokal organisering av politiet i Innlandet

  I dag har politidirektør Odd Reidar Humlegård presentert sin beslutning om hvordan Innlandet politidistrikt skal organiseres lokalt. (Publisert 13.01.17)

  • Nærpolitireform
 9. Samlokalisering av brann og politi i Innlandet

  Innlandet er først ute med samlokalisering av 110- og 112-sentralene innenfor de nye politidistriktene. Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp) åpnet torsdag 30. mars den nye sentralen på...

Presenting page 1 By 1
 1. Previous
 2. 1
 3. Next