Savnet: Søket etter den savna Emil Magnus Edvardsson pågår.
Savnet: Søket etter den savna Emil Magnus Edvardsson pågår. Bildet t.h. viser shortsen savnede skal ha hatt på seg da han gikk ut tirsdag kveld.
FotoPrivat.

Edvardsson har vært savnet siden tirsdag kveld den 1. juni. Han gikk på tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen og målet var fjelltoppen Gråhøe. Savnede er ikke kjent i området.

Edvardsson bruker til vanlig stemningsstabiliserende medisiner som han nå ikke har tilgang på. Han kan derfor fremstå som redd og kan forsøke å gjemme seg.

Tidligere har politiet i Innlandet bedt hytteeiere om å sjekke uthus, anneks og eiendommen sine i fjellregionen i Gudbrandsdalen. Nå bes det om ytterligere hjelp fra publikum i retning nordvest og innover i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

Har du hytte eller eiendom i dette området? Da ber politiet deg om å ta en ekstra sjekk. Er du på tur i området? Da ber politiet om at du er litt ekstra observant og ser etter den savnede.   

Har du observasjoner som kan være av interesse i søket etter den savnede, bes du om å ta kontakt på telefon 62 53 90 00 eller 02800.

Beskrivelse

Emil Magnus Edvardsson (29) er fra Oslo. Han er omtrent 178 cm høy, slank og brunt hår. Han er iført oransje shorts, hvit mønstret t-skjorte og mulig caps, samt Nike joggesko. Han har muligens en blå/turkis behandlingsteip på det ene kneet. Savnede er i god fysisk form og kan ta seg langt.

Se også sak på politiet.no fra Innlandet politidistrikt fra 4. juni 2021:
https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2021/06/04/oppdatering-savnet-mann/

Se også sak fra 3. juni. 2021: https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2021/06/03/savnet-mann/