Det er Jan Høiaas, født 5. juli 1958, som er meldt savnet av sin familie. Politiet går ut med denne informasjonen i samråd med savnedes familie.

– Politiet ble kontaktet av Høiaas sin familie klokken 21.00 fredag 18. februar. Familien var bekymret fordi de ikke fikk kontakt med ham. Dagen etter ble han formelt meldt savnet, sier seksjonsleder for etterforskning ved Kristiansand politistasjon, Harald Hollerud.

Politiet har informasjon om at den savnede skal ha sovet ute i en hule i Kjos i Vågsbygd natt til fredag 18. februar. Fredag morgen klokken 09.00 informerte han familien om at han var på Dalane ved et vann der man kunne leie båter.

– Derfor er vi interessert i å komme i kontakt med personer som kjenner til denne hulen eller dette vannet der det står skilt om at man kan leie båt eller kano. Det bemerkes at andre områder i Kristiansand enn Dalane som kan ha lignende skilt er av interesse for politiet. På nåværende tidspunkt anser politiet områdene rundt Indre Fiskåvannet og Bukkesteinsvannet i Vågsbygdskogen, samt områdene rundt Rige og Slettheia retning Brennåsen, som ekstra aktuelle, sier Hollerud.

Den savnede er 185 cm høy og er slank. Han går muligens med brun boblejakke med kamuflasjemønster fra Cubus, blå dongeribukse eller kamuflasjebukse, brune sko, sort lue med led- lys foran, blå ryggsekk med fotballklubben Chelsea sin logo og briller.

Basert på opplysninger i saken vurderer politiet det slik at den savnede kan være forvirret og ute av stand til å ta vare på seg selv.

Dersom publikum har sett den savnede i perioden torsdag 18. februar klokken 09.00 og frem til nå, eller har andre opplysninger om savnede, bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Media:
Talsperson i denne saken er seksjonsleder for etterforskning ved Kristiansand politistasjon, Harald Hollerud. Han kan nås på telefon 404 42 240 frem til klokken 15.30.

Passbilde av savnet person.
Den savnede Jan Høiaas.
PhotoPolitiet
Den savnede med briller
Den savnede Jan Høiaas.
PhotoPolitiet