Den avdøde er ikke identifisert, men det er grunn til å tro at det er den savnede Miriam Isabel Kittilsland (33) som er funnet omkommet.

– Vi har ikke sikker ID på den avdøde ennå, men det er grunn til å tro at den avdøde er den savnede Miriam Isabel Kittilsland, sier fungerende politistasjonssjef ved Farsund og Lyngdal politistasjon, Jan Åge Sakariassen.

Kittilsland ble sist sett i nærheten av Farsund sentrum natt til søndag 23. oktober, og siden da har politiet sammen med Røde Kors, Norske Redningshunder, brannvesenet og andre søkt etter henne.

Funnet av den døde ble gjort av dykkere i sjøen i området der den savnede kvinnen sist ble sett. Den avdøde ble funnet like før klokken 10.00 torsdag formiddag.

De pårørende til den savnede kvinnen er varslet om funnet.

– Nå vil vi rutinemessig sende den avdøde til obduksjon, både for å få sikker ID av vedkommende, men også for å kunne fastslå dødsårsaken, sier Sakariassen.

Politiet vil fortsette sine undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd i denne saken. Politiet ber derfor publikum ta kontakt dersom de har gjort observasjoner eller har bilder eller videoopptak fra området rundt funnstedet.

Det er snakk om området Sundestranda og videre inn til sentrum av Farsund til Torvet og Amfi i tidsrommet mellom lørdag 23. oktober klokken 23.30 til søndag 24. oktober klokken 06.00.

Media:
Talsperson i denne saken er fungerende politistasjonssjef ved Farsund og Lyngdal politistasjon, Jan Åge Sakariassen. Han kan nås på telefon 928 07 425.