Helge Gunstensen ble meldt savnet i midten av september. Siste sikre observasjon av Gunstensen er torsdag 31. august rundt klokken 12 på Tangvall i Søgne, og siste registrerte elektroniske spor fra savnedes mobiltelefon er fredag 1. september.

Politiet har tidligere foretatt flere søk etter den savnede med både hundepatruljer, droner og mannskaper, uten resultat.

Søk etter antatt omkommet
– Søket vil ta utgangspunkt fra den savnedes bopel og områdene rundt. Søket er definert som søk etter antatt omkommet. Det er basert på tiden som har gått uten at det har vært livstegn fra savnede. Vi holder fortsatt alle muligheter åpne for hva som kan ha skjedd. De pårørende er varslet om søket, sier etterforskningsleder Marie Bue ved Søgne og Songdalen politistasjon.

 

Media:
Politiet vil etablere seg ved Lastad grendehus. Her vil innsatsleder Joakim Jaabæk være tilgjengelig for eventuell presse fra rundt klokken 09 lørdag morgen. Dette er også oppmøtested for de frivillige letemannskapene. Selve søket vil starte fra den savnedes bopel i Tånevigveien i Søgne. Det er ikke ønskelig at pressen bruker drone, eller beveger seg i søksområdet, uten at dette er avklart med innsatsleder.

Dersom det er spørsmål knyttet til søket, kan dette rettes til Stab for kommunikasjon på epost: agder.kommunikasjon@politiet.no