Den syv år gamle gutten forsvant fra familien under en jakttur søndag. Gutten forsvant i området ved løa på Heddan. Familien mistet kontakt med gutten ca. kl. 13.45 søndag ettermiddag.

- Vi har fortsatt håp om at vi kan finne gutten i live. Det har vært høy aktivitet gjennom natten og arbeidet vil fortsette med full styrke gjennom dagen i dag, sier innsatsleder Trine Dragland i Agder politidistrikt.

Gutten er hjemmehørende i Lyngdal. Kriseteamet i guttens hjemkommune er koblet på.

Mellom 150 og 200 personer bistår i søket. Politiet får bistand fra Sivilforsvaret, Forsvaret og Heimevernet. I tillegg er det mange frivillige, mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps og Norske redningshunder som deltar i søket, i tillegg til politiets egne hunder.

- Per nå er det ikke behov for flere uorganiserte frivillige i søket, sier Dragland.

Det er brukt politihelikopter, redningshelikopter og drone med varmesøkende kamera i søket i natt. Disse vil fortsette å bistå i letingen i dag.

- Vi søker i samme område som vi søkte i natt, for å finsøke området i dagslys. Søket tar utgangspunkt i området hvor han sist ble sett som er i området ved løa på Heddan, cirka kl. 13.45. Vi står overfor et vanskelig og ulent terreng med en del myrer. Det er en del skogsbilveier og hytter i nærheten, men ikke noe hyttefelt, sier Dragland.

Politiet ber personer som har hytte i området nord for E39, mellom Vigeland og Osestad, om å sjekke disse.

Media:
Talsperson mandag formiddag er innsatsleder på stedet, Trine Dragland, som vil komme med løpende oppdateringer. Operasjonsleder i Agder politidistrikt kan også kontaktes om leteaksjonen.