Seland ble funnet av letemannskaper rundt klokken 16 tirsdag ettermiddag i det som var definert som søkeområde under leteaksjonen.

- Dette er en svært tragisk sak. Når barn er involvert i alvorlige hendelser, gjør det ekstra inntrykk på oss alle, sier Bernt Mushom, driftsenhetsleder i Vestre Agder driftsenhet og politistasjonssjef i Mandal. 

- Den er ingen konkrete holdepunkter for at han har vært utsatt for en straffbar handling. Politiet har ennå ikke mottatt foreløpig obduksjonsrapport og kan derfor ikke si noe om dødsårsak ennå, sier Bernt Mushom, driftsenhetsleder i Vestre Agder driftsenhet og politistasjonssjef i Mandal.

Det var en hundepatrulje fra politiet som gjorde funnet i området Langemyr i Lindesnes kommune.

- Han ble funnet i skogsterreng, tre kilometer nordøst for der gutten sist ble sett, sier Mushom.

Den avdøde er sendt til rettsmedisinsk obduksjon. Kriseteamet i den savnede guttens hjemkommune Lyngdal er koblet inn i saken.

- Vi vil igjen rette en stor takk til alle som har bidratt. Dette er den største redningsaksjonene i distriktet på mange år, med tidvis opp mot 1000 mennesker engasjert og med ressurser fra hele landet, sier Mushom.

Media
Politiets talsperson i saken er Bernt Mushom. driftsenhetsleder i Vestre Agder driftsenhet og politistasjonssjef i Mandal. Han vil være tilgjengelig i Mandal fra klokken 13, onsdag. Vi kommer tilbake til mer informasjon om oppmøtested.