Filter

Du har valt:

 • Eining
76 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Fire kommuner får nytt lensmannskontor

  Fredag 16. august klokken 13.00 blir det offisiell åpning av nytt felles lensmannskontor for kommunene Hægebostad, Marnardal, Åseral og Audnedal.

 2. Møt politiet under Arendalsuka 2019

  Politiet skal arrangere og delta på flere debatter og samtaler under Arendalsuka 2019. I tillegg har politiet en egen stand på Kanalplassen i Arendal sentrum.

 3. Hittegodsauksjon på UiA

  Torsdag 22. august vil det være en hittegodsauksjon ved Universitetet i Agder i Kristiansand.

  • Hittegods
 4. Promillekjøring til sjøs kan gi fengsel

  46 båtførere er så langt i sommer tatt for å ha kjørt med over 0,8 i promille langs sørlandskysten. Ikke alle er klar over straffereaksjonene for promillekjøringen.

 5. En person omkom etter arbeidsulykke

  En person omkom etter en arbeidsulykke på Mjåvann i Kristiansand torsdag morgen. Den omkomne, en mann, var en svensk statsborger.

 6. Bekymret over ruskjøring til sjøs

  Så langt i sommer har Agder politidistrikt kontrollert 1300 båtførere. 33 personer er anmeldt for å ha kjørt med promille over 0,8.

 7. Person omkom i motorsykkelulykke

  En person er bekreftet omkommet etter en motorsykkelulykke i nærheten av Breland stasjon i Marnardal kommune i Vest-Agder mandag ettermiddag.

 8. En person omkom i ulykke

  En person omkom da en brannbil under utrykning kjørte av veien på Omland i Kvinesdal i Vest-Agder. To andre personer ble lettere skadet i ulykken.

 9. Mann (54) døde etter småflyulykken

  En 54 år gammel mann fra Stavanger, som var involvert i småflyulykken utenfor Mandal lørdag formiddag, døde på Ullevaal sykehus i Oslo sent mandag kveld.

 10. Vil ha settepolitidistrikt

  Statens havarikommisjon, luftfartsavdelingen, fortsetter denne uken sine undersøkelser knyttet til hendelsen hvor et småfly havnet i sjøen like utenfor Mandal lørdag 22. juni.

 11. Frigir navnet til den omkomne i Hægebostad

  Politiet frigir navnet til kvinnen som omkom etter en hendelse i Snartemo i Hægebostad kommune i Vest-Agder søndag 2. juni.

 12. Ønsker tips etter hendelsen i Hægebostad

  Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i området Urestadveien i Snartemo i Hægebostad i tidsrommet 00:00-06:00, natt til søndag 2. juni 2019.

 13. Uavklart hendelsesforløp i Hægebostad

  En person er erklært død mens en annen person er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en hendelse i bygda Snartemo i Hægebostad kommune natt til søndag 2. juni.

 14. Ber båtfolket på Sørlandet være oppmerksomme

  Politiet i Agder oppfordrer folk til å sikre båter, motorer og annet utstyr for å unngå at tyver får tilgang til lett omsettelige varer i sommer. I tillegg ber politiet publikum være oppmerksomme.

Presenterer side 1 Av 6