Filter

Du har valt:

 • Eining
74 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Frigir navnet til den omkomne i Hægebostad

  Politiet frigir navnet til kvinnen som omkom etter en hendelse i Snartemo i Hægebostad kommune i Vest-Agder søndag 2. juni.

 2. Ønsker tips etter hendelsen i Hægebostad

  Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i området Urestadveien i Snartemo i Hægebostad i tidsrommet 00:00-06:00, natt til søndag 2. juni 2019.

 3. Uavklart hendelsesforløp i Hægebostad

  En person er erklært død mens en annen person er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en hendelse i bygda Snartemo i Hægebostad kommune natt til søndag 2. juni.

 4. Ber båtfolket på Sørlandet være oppmerksomme

  Politiet i Agder oppfordrer folk til å sikre båter, motorer og annet utstyr for å unngå at tyver får tilgang til lett omsettelige varer i sommer. I tillegg ber politiet publikum være oppmerksomme.

 5. Tettere samarbeid mellom politi og næringsliv

  Utelivsbransjen, det frivillige arbeidet gjennom "Med hjerte for Arendal" og politiet har samlet seg om å gjøre bylivet i Arendal mer attraktivt

 6. Søker nytt politihus i Kristiansand

  Politiet søker etter nye lokaler for hovedsetet til Agder politidistrikt i Kristiansand. Nåværende leiekontrakt går ut ved utløpet av 2022.

 7. Tre personer siktet etter bilbranner i Kvinesdal

  I forbindelse med bilbrannene og brann i en lagerkonteiner natt til søndag 3. mars på Åmot Bil AS i Kvinesdal, har politiet har nå siktet tre menn.

 8. Mediehenvendelser etter dødsulykken på E39

  I forbindelse med dødsulykken på E39 ved Grauthelleren utenfor Kristiansand torsdag kveld er det Spesialenheten for politisaker som etterforsker saken.

 9. Angående dødsulykken på E39

  En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon mellom en personbil og et vogntog på E39 ved Grauthelleren utenfor Kristiansand.

 10. God kapasitet på pass i Agder

  Det er nå gode muligheter for å få passtimer raskt i Agder. Spesielt i Kristiansand er det mange ledige timer i tiden fremover.

 11. Ønsker tips etter hendelsen i Dyreparken

  Torsdag 21. februar ble sjimpansen Julius i Dyreparken forgiftet med narkotisk stoff. I forbindelse med etterforskningen av dette ønsker politiet å komme i kontakt med vitner.

Presenterer side 1 Av 5