Filter

Du har valt:

 • Eining
29 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Viktig beskjed til våre passkunder

  Avdelingen for pass/ID i Innlandet politidistrikt er stengt den 12. og 13. november på grunn av intern opplæring. Dette gjelder for alle våre passlokasjoner.

 2. Enklere å bestille passtime

  Politiet har etablert et nytt kø- og timebestillingsystem for pass på nett. Dette skal gjøre det enklere for deg som passkunde å finne riktig lokasjon og få oversikt over tilgjengelige timer.

  • Pass
 3. Innlandet politidistrikt deltar i øvelse Nordlys

  Innlandet politidistrikt deltar i den nasjonale øvelsen Nordlys fra tirsdag 29. oktober til onsdag kveld 30.oktober. I enkelte deler av politidistriktet vil en merke økt tilstedeværelse av politi. Forsvaret...

 4. Velkommen til Politiets dag

  Lørdag 31. august kl. 12.00-15.00 går Politiets dag av stabelen. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med. Velkommen!

 5. Mistenkelig dødsfall på Vinstra

  Torsdag kveld ble en mann i midten av 60-årene funnet død i sin bolig på Vinstra. En person er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

  • Etterforskning
 6. Passinformasjon Otta

  Mandag 19. august og tirsdag 27. august er det ikke mulig å få utstedt pass på Otta.

  • Pass
 7. Leteaksjon etter savnet mann i Valdres

  Det er satt i gang søk etter en mann i 30-årene fra ei hytte vest for Vaset, nærmere bestemt Nørdre Trollhovd.

 8. Ta vare på hverandre på sjøen!

  Det har vært mange varme sommerdager i det siste og flere har kost seg med båtliv og bading. - Nyt sommeren, men husk å ta vare på hverandre på sjøen, sier politioverbetjent og seksjonsleder ved Hamar...

  • Råd og forebygging
  • Trygghet og tillit
 9. Funn av person i Glomma

  Det er i dag søkt etter Janne Jemtland i Glomma i Våler kommune. Politiet i Innlandet bekrefter at det nå er gjort funn av en person i Glomma.

 10. Pågripelse i savnetsaken i Brumunddal

  Ektefellen til savnede Janne Jemtland er pågrepet. Mannen ble pågrepet i Brumunddal fredag kveld. Janne Jemtland er ikke funnet.

 11. Bistand fra Sivilforsvaret i savnetsaken

  Etterforskningen fortsetter med full styrke, og i dag har 27 personer fra Sivilforsvaret bistått i søk i området der savnede Janne Jemtland sist ble observert. Det er ikke gjort vesentlige funn i saken...

 12. Politiet fortsetter søk etter savnede

  Janne Jemtland er fortsatt savnet. Ingen personer har status som mistenkt eller siktet i saken, og det er ikke gjort nye funn av blod.

 13. Bred etterforskning i Brumunddal

  Politiet i Innlandet jobber intensivt med etterforskningsarbeid knyttet til savnede Janne Jemtland (36) i Brumunddal. Politiet får god bistand fra Kripos.

 14. Politiets innbyggerundersøkelse 2017

  Innbyggerundersøkelsen for 2017 viser at innbyggerne i Innlandet politidistrikt har en stor grad av tillit til politiet på mange felt, og føler seg trygge. 55 prosent av befolkningen mener at politiet...

Presenterer side 1 Av 2