Filter

Du har valt:

 • Eining
33 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Kronikk: Politiets rolle ved demonstrasjoner

  Stopp islamiseringen av Norge (Sian) har hatt flere markeringer den siste tiden og den 12. september kommer de til Østre torg i Hamar. Vi ser at det mobiliseres i flere leire, og debattinnlegg i aviser...

 2. Savnet mann, Hamar-området

  I samråd med pårørende går politiet ut med navn og bilde av en savnet mann bosatt på Blæstad utenfor Hamar. Politiet ønsker tips med observasjoner av mannen.

 3. Avtakking HV-05

  16. juni avtakket Innlandet politidistrikt Heimevernet (HV-05) for god bistand til grensekontrollen i Innlandet. HV-05 har bistått Innlandet politidistrikt siden 17. mars.

 4. Gjenåpner fire publikumsmottak til i Innlandet

  Tirsdag 2. juni åpner Innlandet politidistrikt fire publikumsmottak til i politidistriktet. Førstkommende tirsdag er det mottakene ved Vinstra, Gran, Trysil og Koppang med tilhørende publikumstjenester...

 5. Gjenåpner flere publikumsmottak 18. mai

  Mandag 18. mai åpner Innlandet politidistrikt flere av publikumsmottakene. Førstkommende mandag er det mottakene ved Elverum, Tynset, Fagernes og Otta med tilhørende publikumstjenester som gjenåpnes.

 6. Gjenåpning av publikumstjenester i Innlandet

  Mandag 20. april åpner Innlandet politidistrikt noen utvalgte publikumstjenester. Tjenestene som det åpnes for er anmeldelse av alvorlig kriminalitet, utstedelse av pass og avtaler innen opphold og...

 7. Beredskap i påskefjellet

  Innlandet politidistrikt og Hedmark/Oppland Røde Kors oppfordrer fjellfolket til å benytte seg av turmuligheter i egen kommune i stedet for å dra på lange fjellturer i påsken.

 8. 29 midlertidige stillinger til Innlandet

  Innlandet politidistrikt får styrket bemanningen med 29 midlertidige stillinger som følge av koronasituasjonen.

 9. Funn av person i Glomma

  Det er i dag søkt etter Janne Jemtland i Glomma i Våler kommune. Politiet i Innlandet bekrefter at det nå er gjort funn av en person i Glomma.

 10. Pågripelse i savnetsaken i Brumunddal

  Ektefellen til savnede Janne Jemtland er pågrepet. Mannen ble pågrepet i Brumunddal fredag kveld. Janne Jemtland er ikke funnet.

Presenterer side 1 Av 3