Filter

Du har valt:

 • Eining
33 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Prioriteringer i 2020

  Politiet i Innlandet vil i 2020 prioritere kriminalitetstypene vold og seksuelle overgrep mot barn og særlig sårbare grupper og arbeidslivskriminalitet.

 2. Straffesakstall for Innlandet i 2019

  I 2019 mottok Innlandet politidistrikt 19 399 anmeldelser, en nedgang på 3,2 prosent sammenlignet med 2018. Den største andelen av anmeldelser er innen trafikklovbrudd og vinningskriminalitet.

 3. Økende tillit til politiet i Innlandet

  – Det er en økning i tilliten til politiet i Innlandet, samtidig som vi ser en økende andel som er bekymret for å bli utsatt for svindel eller bedrageri på nett, sier politimester Johan Brekke.

 4. De nye lokalene til Flisa lensmannskontor er offisielt åpnet

  Tirsdag 28. januar var det offisiell åpning av de nye lokalene til Flisa lensmannskontor. Politimester Johan Brekke klippet sperrebånd sammen med ordfører i Åsnes kommune, Kari Heggelund, og tidligere...

 5. RS Isvekteren døpt av politidirektøren på Gjøvik

  Politidirektør Benedicte Bjørnland var gudmor for luftputebåten RS Isvekteren 24. januar. Dåpen foregikk på Gjøvik og båten skal gå på Mjøsa både sommer og vinter.

 6. Flyulykke Kongsvinger

  En person er bekreftet omkommet etter en småflyulykke i Kongsvinger. En person er skadet og ble sendt til Akershus universitetssykehus.

 7. Husk å sjekke passet ditt!

  Politiet anbefaler alle som har behov for å oppdatere passet sitt til å bestille passtime før høysesongen starter.

  • Pass
 8. Buss kjørte ut i Furnes, Ringsaker

  Innlandet politidistrikt fikk melding om at en buss hadde sklidd av veien i Kongsvegen i Furnes kl 07.40 i dag tidlig.

  • Trafikk
 9. Viktig beskjed til våre passkunder

  Avdelingen for pass/ID i Innlandet politidistrikt er stengt den 12. og 13. november på grunn av intern opplæring. Dette gjelder for alle våre passlokasjoner.

 10. Enklere å bestille passtime

  Politiet har etablert et nytt kø- og timebestillingsystem for pass på nett. Dette skal gjøre det enklere for deg som passkunde å finne riktig lokasjon og få oversikt over tilgjengelige timer.

  • Pass
 11. Innlandet politidistrikt deltar i øvelse Nordlys

  Innlandet politidistrikt deltar i den nasjonale øvelsen Nordlys fra tirsdag 29. oktober til onsdag kveld 30.oktober. I enkelte deler av politidistriktet vil en merke økt tilstedeværelse av politi. Forsvaret...

 12. Funn av person i Glomma

  Det er i dag søkt etter Janne Jemtland i Glomma i Våler kommune. Politiet i Innlandet bekrefter at det nå er gjort funn av en person i Glomma.

 13. Pågripelse i savnetsaken i Brumunddal

  Ektefellen til savnede Janne Jemtland er pågrepet. Mannen ble pågrepet i Brumunddal fredag kveld. Janne Jemtland er ikke funnet.

Presenterer side 1 Av 3