Filter

Du har valt:

 • Eining
35 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Varetektsfengslet etter frihetsberøvelse, politiet ber om tips

  De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse ble torsdag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i Drammen tingrett. Politiet ber om tips i etterforskingen av saken.

 2. Sikkerheten under feiringen av Eid i Sør-Øst

  Også i Sør-Øst blir det iverksatt trygghetsskapende og forebyggende tiltak i forbindelse med feiringen av den muslimske høytiden Eid.

 3. Politiet etterforsker dødsfall etter vold mot eldre mann

  En mann i 40-årene fra Midt-Telemark er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en eldre mann ble fraktet til sykehus med skader. Mannen døde etter noen ukers sykeleie.

 4. Foreldrepar siktet for grov vold mot baby

  Sør-Øst politidistrikt har siktet et foreldrepar for overtredelse av straffeloven § 274 annet ledd, betydelig grov kroppsskade mot parets felles 11 uker gamle barn, opplyser påtaleansvarlig Per Thomas...

 5. Evakueringen på Vallø er opphevet

  Bomben på Vallø i Tønsberg kommune er i løpet av tidlig tirsdag ettermiddag uskadeliggjort, og det er nå trygt for beboerne og lokalt næringsdrivende å vende tilbake til området.

 6. Nytt bombefunn på Vallø utenfor Tønsberg

  Fredag 14. juni ble det funnet en bombe fra krigens dager på Vallø utenfor Tønsberg. Bomben ligger stabilt og representerer ingen umiddelbar fare. Mandag starter arbeidene på ny opp med å uskadeliggjøre...

 7. Politiet har tatt beslag i over 1800 ulovlige våpen

  Politiet har avdekket omsetning av store mengder ulovlige våpen. Hittil er 67 personer siktet og 2 361 våpen beslaglagt som følge av etterforskningen.

 8. Hittegodsauksjoner i Telemark, Vestfold og Buskerud

  Politiet gjennomfører årlig en rekke hittegodsauksjoner. Her er en oversikt over planlagte hittegodsauksjoner i Telemark, Vestfold og Telemark våren 2019.

  • Hittegods
 9. Vil ta tid å finne årsaken til brannen der to personer omkom

  De kriminaltekniske undersøkelsene etter brannen på Lierstranda i Lier natt til søndag 12. mai der to personer omkom, vil starte opp så snart det er trygt å ta seg inn på åstedet. Politiet fikk melding...

 10. Påsken 2019 i Buskerud, Vestfold og Telemark

  Mandag og tirsdag i påskeuken gjelder normal arbeidstid. Onsdag før skjærtorsdag er arbeidstiden kl. 08.00-12.00 for de enheter som ordinært har åpent på onsdager. Mandag 22. april er det høytidsdag og...

 11. Fengslet i fire uker for overfallsvoldtekt

  Mannen som er siktet for voldtekt av en kvinne på Sem utenfor Tønsberg ved 21.30-tiden forrige søndag, 24. mars, ble av Tønsberg tingrett i dag, 3. april, varetektsfengslet for fire uker.

 12. En person siktet for overfallsvoldtekt på Sem

  Politiet pågrep mandag kveld en mann som er siktet for overfallsvoldtekten som skjedde på Sem i Tønsberg kommune søndag kveld 24. mars.

 13. Statusoppdatering i forbindelse med overfallsvoldtekt

  Politiet har per fredag 29.mars mottatt i overkant av 30 tips etter at en ung kvinne søndag kveld ble utsatt for en overfallsvoldtekt på Sem utenfor Tønsberg.

Presenterer side 1 Av 3