Filter

Du har valt:

 • Eining
30 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Etterforsker brudd på dyrevelferdsloven

  Politiet har i dag gjort undersøkelser på et gårdsbruk i Midt-Troms. Det er funnet vel 80 døde sau og nødslaktet 11 sau i fjøset på gården.

 2. Riksadvokaten henlegger Fagereng-saken

  Riksadvokaten har henlagt saken mot kvinna som har vært sikta for drap og drapsforsøk etter at hun og hennes tre barn ble funnet i vannet ved Fagereng i Tromsø 2.12.2019. Politiets etterforskning har gitt...

 3. Undersøker dødsfall i Tromsø

  Troms politidistrikt har startet en undersøkelse etter at en 16 år gammel gutt ble erklært død av helsepersonell tirsdag 11. august.

 4. Kvinne funnet død i Harstad

  Kvinnen er anslagsvis mellom 40 og 60 år. Identiteten er foreløpig ukjent.

 5. Felles namsfogd i Troms?

  Norsk politi er i endring. Vi er, som mange kjenner til, godt i gang med en omfattende politireform som skal modernisere politiet – og gjøre driften vår mer effektiv. Gjennom reformen har politiet fått...

 6. Advarer bedrifter mot korona-utnyttelse

  Troms politidistrikt, Arbeidstilsynet, Skatteetaten og NAV arbeider sammen for at useriøse aktører ikke bryter loven og tar snarveier i situasjonen landet nå er inne i.

 7. Kontroll av serveringsbransjen på Finnsnes

  Politiet, Arbeidstilsynet og kemneres i Senja gjennomførte 4. juni en kontroll av serveringsbransjen i Finnsnes-området.

 8. Forvent endringer i politiet

  Engasjement for polititjenestene er jeg glad for, og vi jobber hardt for å sikre trygghet for innbyggerne i våre kommuner. De siste månedene har det vært debatt og utspill om polititjenesten i Troms. Det...

 9. Hunder blir hentet av Viking

  – Hvis noen finner en hund som går løs ber vi om at den blir satt forsvarlig fast slik at den ikke springer videre, sier Anita Hermandsen, stasjonssjef ved Tromsø politistasjon.

Presenterer side 1 Av 2