Filter

Du har valt:

 • Eining
34 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Tips i Lørenskog-saken

  Tips i Lørenskog-saken kan formidles via politiets tipsportal på www.politiet.no.

 2. Om siste dagers utvikling i Lørenskogsaken

  Etterforskningen av hva som har skjedd med Anne Elisabeth Hagen fortsetter for fullt. –Vi gjør alt vi kan for å finne henne, avdekke hva som har skjedd og hvem som er ansvarlig, sier påtaleansvarlig i...

 3. Pågripelse og siktelse i Lørenskog-saken

  Øst politidistrikt har i dag pågrepet Tom Hagen, siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone, Anne-Elisabeth Hagen.

 4. Gradvis gjenåpning av publikumstjenester

  I neste uke starter Øst politidistrikt en gravis gjenåpning av passutstedelse, utlendingsforvaltning, samt mottak av anmeldelser.

 5. - Vi må fortsette dugnaden

  Før påsken tar til er politimester Ida Melbo Øystese bekymret for at mange begynner å bli lei smitteverntiltakene, og kommer til å gjøre som før: Reise på handletur til Sverige, delta i festligheter og...

 6. Forsvaret bistår Øst politidistrikt

  Siden 16. mars har Heimevernet (HV) bistått Øst politidistrikt med oppgaver tilknyttet grensekontroll ved Oslo lufthavn. Fra klokken 12 tirsdag 24. mars bistår HV også på grensen mot Sverige.

 7. Spørsmål og svar om Korona i Øst politidistrikt

  Politiet mottar svært mange henvendelser knyttet til Korona-situasjonen. Før du kontakter oss på telefon eller e-post, se informasjon på politiet.no, og informasjonen i denne saken.

 8. Nekting av landlovsretten

  Med hjemmel i utlendingsloven § 16 jf utlendingsforskriften 4-19 5. ledd gir politimesteren i Øst politidistrikt pålegg om at ingen utenlandske besetningsmedlemmer skal gis landlov i havner i Øst politidistrikt....

 9. Nødetatene øver håndtering av pågående, livstruende vold

  Tirsdag, onsdag og torsdag i ukene 6,7 og 9 øver nødetatene på Romerike på håndtering av hendelser der det utøves livstruende vold med våpen eller farlige gjenstander mot flere personer.

Presenterer side 1 Av 3