Filter

558 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Funnet feil ved mobilkran etter ulykken i Vågsbygd

  Etter ulykken 7.3.2017 der en fem år gammel gutt døde av skadene, har Statens vegvesen, sammen med politiet, undersøkt mobilkranen for tekniske feil. (Opprinnelig publisert 15.03.17)

 2. Bombetrussel mot Kvarstein skole, Vennesla

  Like etter kl. 09 i dag, onsdag 8. mai, mottok politiet melding fra Kvarstein skole i Vennesla vedrørende en bombetrussel mot skolen. (Opprinnelig publisert 08.03.17)

 3. Politikontaktene er på plass

  37 politikontakter i Innlandet politidistrikt er klare til innsats i kommunene i distriktet. (Opprinnelig publisert 19.06.17)

  • Råd og forebygging
  • Nærpolitireform
 4. Lokal organisering av politiet i Innlandet

  I dag har politidirektør Odd Reidar Humlegård presentert sin beslutning om hvordan Innlandet politidistrikt skal organiseres lokalt. (Publisert 13.01.17)

  • Nærpolitireform
 5. Samlokalisering av brann og politi i Innlandet

  Innlandet er først ute med samlokalisering av 110- og 112-sentralene innenfor de nye politidistriktene. Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp) åpnet torsdag 30. mars den nye sentralen på...

 6. Svært få er "ureturnerbare"

  VG satte tirsdag 10. mars søkelyset på det avisen kalte «ureturnerbare», altså utlendinger med ulovlig opphold i Norge som myndighetene ikke kan tvangsreturnere. Det er ett vesentlig poeng som kommer dårlig...

 7. Hvorfor ikke bare sende dem ut?

  Hvorfor oppholder noen seg ulovlig i Norge? Er det ikke bare å sende dem ut? (Opprinnelig publisert 08.06.14)

 8. Ledsaget og uledsaget uttransport

  Det har i de siste dagene kommet frem i media informasjon om at politiet etter pågripelse uttransporterer personer uledsaget på buss til flyplass for utreise. PU avkrefter at dette er praksis. (Opprinnelig...

 9. Grensekommisær i tre nye år

  Kongen i statsråd har utnevnt oberst Roger Jakobsen til grensekommisær for den norsk-russiske grense i tre år. Jakobsen innehar samme stilling i dag, og dette er hans andre åremål.

Presenterer side 34 Av 38