To av de som deltok på Politiets idrettsdag i Kristiansund i juni.
To av de som deltok på Politiets idrettsdag i Kristiansund i juni.
FotoPolitiet.

Politiets idrettsdag ble arrangert i Kristiansund av Kristiansund politiidrettslag i juni. Dette er et årlig arrangement for byens sjuendeklassinger. Dagen består av fotballturnering, orientering og trillebårløp. 

 

Avisa Tidens Krav hadde hadde reportasje fra arrangementet og vi tillater oss å sitere noen avsnitt derfra:

Lovens lang arm i Kristiansund har gjort det til en tradisjon å arrangere turnering i fotball for sjuendeklassinger. I tillegg var det orientering og trillebårløp på programmet på Idrett onsdag.

Alt ble avsluttet med finale i fotball. Allanengen stakk av med seieren etter en jevn og spennende finale mot Dale. Sluttresultatet ble 3-2. Og Kaja Lyngvær, som har den tidligere storscoreren Ola Lyngvær som pappa, scoret alle målene for vinnerlaget.

- Vi vinner fordi vi samarbeider så godt, jubler gjengen fra Allanengen som var med å vinne fotballfinalen. - Og så har vi Kaja, legger de til.

- Veldig moro. Nå er jeg glad, sier matchvinneren, som også scoret ett mål i semifinalen.

Også i orientering var det et lag fra Allanengen som var best. Preslava Vityahova, Kevik Salaiman, Rebekka Mackle, Ludvig Ersnes, Kristian Engvig var på vinnerlaget, mens det andre laget fra samme skole løp seg bort i gatene bak Idrett.

- Laget ble splittet. Derfor ble det bare rot, sier elevene fra Allanengen, som bare lo da de skjønte at de hadde løpt feil.

På grunn feilvalgene i orienteringsløpet ble idrettsdagen noe forsinket, men politiet rodde alt trygt i havn og gjennomførte nok et godt arrangement.

(OSR - KOF)

Politiet serverte mat
Politiet serverte mat
FotoPolitiet
Oversiktsbilde av aktivitetene
Oversiktsbilde av aktivitetene
FotoPolitiet
Politibil og elever
Tid for en liten kikk. God rekruttering.
FotoPolitiet
Politibil og elever
Det jobbes!
FotoPolitiet