Mannen er Pål Johan Gulbrandsen (21) fra Arendal. Gulbrandsen er student ved Høgskolen i Innlandet, studiested Blæstad der han har en hybel. I sommer har han delvis bodd på adressen Duengerhøgda 259 på Nes i Ringsaker siden han jobbet på en gård i nærheten.

Politiet i Innlandet mottok savnet-meldingen av Gulbrandsen lørdag 1. august.

Siste fysiske observasjon av Gulbrandsen ble gjort fredag 24. juli ved 18-19-tiden. Da oppholdt han seg på sin hybel i Nyhusgutua 54 på Blæstad. Digitale spor viser at Gulbrandsen handlet på Rema 1000 på Ridabu lørdag 25. juli kl. 10:46. Siste elektroniske observasjon av Gulbrandsen er fra søndag 26. juli kl. 20:07. Da antar politiet at Gulbrandsen kjøpte bussbillett fra Nilsrud busstopp ved rv25 og tok bussen i retning Hamar.

Pål Johan Gulbrandsen beskrives som pliktoppfyllende og et rutinemenneske. Han er 195 cm lang, har kort mellomblondt hår og en slank kroppsbygning.

Politiet holder alle muligheter åpne om hva som har skjedd, politiet har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt.

Politiet ønsker at publikum som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på tlf. 62 53 90 00/02800 eller via internett på politiet.no, under "Skjema for generelle tips".

Forstørr biletet Bilde av Pål Johan Gulbrandsen
Pål Johan Gulbrandsen