Ny pressemelding med kort oppdatering i saken søndag ettermiddag:

Politiet fikk like før kl. 22 lørdag 3. oktober melding om en mulig knivstikking i Orkanger sentrum. En ung kvinne ble pågrepet og to kvinner ble sendt til legevakten i Orkanger med kuttskader.

Politiet har iverksatt etterforskning. Det er gjort tekniske undersøkelser på stedet og det er gjennomført avhør for å kartlegge hendelsesforløpet.

Den unge kvinnen er siktet for grov kroppsskade ved bruk av kniv. Hun avhøres i ettermiddag og politiet vil i kveld vurdere om hun skal fremstilles for varetektsfengsling mandag 5. oktober.

For media:
Jourhavende jurist ved Felles straffesaksinntak (FSI) kan kontaktes på tlf.: 404 33 948

Pressemelding sent ut natt til søndag:

Politiet fikk like før kl.22 lørdag 3. oktober melding om en mulig knivstikking i Orkanger sentrum. Politiet sendte flere patruljer til stedet og kom i kontakt med to kvinner som er sendt til legevakten i Orkanger med mindre kuttskader.

Politiet har iverksatt etterforskning og en person er pågrepet. Det er gjort tekniske undersøkelser på stedet og det blir gjennomført avhør for å kartlegge hendelsesforløpet.

For media:

Dette er informasjonen vi kan gi om hendelsen nå i natt. Vi planlegger å komme med ny pressemelding i løpet av søndag ettermiddag.

Jourhavende jurist ved Felles straffesaksinntak (FSI) kan kontaktes på tlf.: 404 33 948