1. Hittegodsauksjon tirsdag 26. september

  Tirsdag 26.09.17 kl. 11.00, er det hittegodsauksjon for lensmannen i Haram, lensmannen i Sula, lensmannen i Giske og Ålesund politistasjon på inntauingstomta til Falck på Lerstad.

 2. Omfattande trafikkontrollar i Møre og Romsdal

  Politiet i Møre og Romsdal gjennomførte torsdag to omfattande trafikkontrollar i samarbeid med Statens Vegvesen og Toll-etaten. Tilsaman vart meir enn 5.500 bilførarar kontrollerte.

 3. Fengslet etter knivstikking

  Politiet i Møre og Romsdal mottok formiddagen mandag 28.08.2017 melding om at en kvinne hadde blitt knivstukket i Fræna kommune. Politiet rykket ut til stedet. En kvinne i 40-årene ble pågrepet, siktet...

 4. Skulestart utan ståbrett

  Kjøpt eit ståbrett på ferie og tenkte borna kunne bruke dette til og frå skulen? Då må du sette deg godt inn i reglane som gjeld.

 5. Omfattende trafikkrestriksjoner i Jugend-helga

  Politiet innfører omfattende restriksjoner på trafikken ved Color Line stadion i forbindelse med Jugendfest og Minijugend fredag og lørdag.

 6. Statsministeren fikk med seg endringsbevis fra Ålesund

  - For meg er det viktig at dere slutter så helhjertet opp om politireformen og at dere jobber så godt for å oppnå de målene vi har satt oss med reformen.

 7. Vil luke ut trimma køyrety

  Har du ungdommar i hus? Skal du eller dei ordne med brukt moped, scooter, lettsykkel eller kanskje ein el-sykkel til skulestart? Eigarar og sjåførar bør ta ein ekstra sjekk gjennom eit autorisert verkstad,...

 8. Ser du noko sei frå! Sommar 2017

  Politiet i Møre og Romsdal ynskjer deg god sommarferie og gir nokre sikkerheitsråd før du reiser. Om du vert heime i juni, juli og august? Hald eit auge med nabohus og nabolag!

 9. Politikontakter Møre og Romsdal

  Møre og Romsdal politidistikt sette den 15. juni 2017 i verk ordninga med politikontakter i alle kommunane. Det vart frå same dato utpeika politikontakter til alle dei 36 kommunane i distriktet.

 10. Dette er dei nye leiarane for geografiske eininingar i Møre og Romsdal

  Guttorm Hagen, Oddbjørn Solheim, Per Karstein Røv og Bjørn Fiske er tilsette som driftseiningsleiarar i dei fire nye geografiske driftseiningane i Møre og Romsdal politidistrikt.

 1. Forrige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. Neste