1. Dagens redningsøvelse i Hægebostadtunnelen

  I forbindelse med dagens redningsøvelse i Hægebostadtunnelen vil ordinært telefonnummer for media til operasjonssentralen ikke være tilgjengelig mellom kl. 13.30-18.00.

 2. Redningsøvelse i Hægebostadtunnelen

  Årets lokale redningsøvelse (LRS) i Agder politidistrikt vil bli gjennomført torsdag 14. september på ettermiddagen, og heter Øvelse Hægebostad.

 3. Kampanje for narkotikafrie skoler 4.-15. september

  Salg av narkotika rundt skolens område, og elever som er ruset i skoletiden er ikke uvanlig på videregående skoler. Denne og kommende uke får skoler i Agder besøk av politiet i forbindelse med en kampanje...

 4. PLIVO – øvelser i Agder

  Politiet, ambulansetjenesten og brannvesenet skal denne høsten trene på situasjoner som innebærer pågående livstruende vold (PLIVO). Det er et omfattende program der det fem uker de siste dagene i august,...

 5. 31 personer tatt i ruspåvirket tilstand på sjøen

  Til tross for mindre båter på sjøen, viser tallene fra sjøtjenesten i Agder politidistrikt at antall førere som kjører fartøy i ruspåvirket tilstand, er for høyt.

 6. Politiets dag i Kristiansand

  Agder politidistrikt har gleden av å invitere små og store til et spennende arrangement i Kristiansand lørdag 26. august.

 7. HITTEGODSAUKSJON - SYKLER

  Hittegodsauksjon med sykler vil bli avholdt tirsdag 22. august kl. 16:00 på Universitetet i Agder, Kristiansand.

 8. Velkommen til å møte politiet under Arendalsuka

  Politiet deltar i år med eget debattinnlegg og stand under Arendalsuka, og er i tillegg representert i flere arrangementer.

 9. Politiet etterlyser fortsatt flere personer etter knivstikkingen

  Politiet etterlyser en familie på fem, samt en mann i 60-årene som var på Coop Obs i forbindelse med knivstikkingen onsdag 26. juli.

 10. Fungerende politimester gjør seg tilgjengelig for spørsmål vedrørende lørdagens demonstrasjon

  Fungerende politimester Arne Sundvoll gjør seg tilgjengelig for media i forbindelse politiets håndtering av demonstrasjonen i Kristiansand lørdag 29. juli.

 1. Forrige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. Neste