Svar på ofte stilte spørsmål i forbindelse med koronaviruset

Noen passkontor er fortsatt stengt på grunn av koronaviruset. For å redusere smittefaren for publikum og ansatte, er det færre passtimer i løpet av en dag enn normalt. Du kan derfor oppleve at passtimen din blir avlyst.

Hvis passtimen din er avlyst, må du bestille ny time her. Legg inn postnummer eller -sted i steg 1. Da får du opp informasjon om passkontoret er åpent og en lenke til å bestille time. Hvis du ikke må ha et nytt pass nå, oppfordrer vi deg til å vente.

Hvis du er i karantene eller har symptomer på koronasmitte på det tidspunktet du har time, må du avbestille timen din. Følg lenken du fikk i SMS-bekreftelsen da du bestilte passtime.

Du kan endre eller avbestille passtimen din. Følg lenken du har fått i SMS-bekreftelsen da du bestilte passtime. Noen passkontor er fortsatt stengt, på grunn av koronaviruset. For å redusere smittefaren for publikum og ansatte, er det færre passtimer i løpet av en dag enn normalt. Hvis du ikke må ha et nytt pass nå, oppfordrer vi deg til å vente.

Hvis du er i karantene eller har symptomer på koronasmitte på det tidspunktet du har time, må du avbestille timen din.

Noen passkontor er fortsatt stengt på grunn av koronasituasjonen. For å redusere smittefaren for publikum og ansatte, er det færre passtimer i løpet av en dag enn normalt. Du bestiller ny passtime her. Legg inn postnummer eller -sted i steg 1, så får du opp informasjon om passkontoret er åpent eller ikke, og lenke til å bestille time. Hvis du ikke må ha et nytt pass nå, oppfordrer vi deg til å vente.

Hvis du er i karantene eller har symptomer på koronasmitte på det tidspunktet du har time, må du avbestille timen din. Følg lenken du fikk i SMS-bekreftelsen da du bestilte passtime.

Følg de anvisningene du får ved oppmøte på passkontoret. Unngå unødvendig berøring av flater og hold avstand til andre. Rens hendene med håndsprit der det er tilgjengelig. Har du symptomer på koronasmitte, kan du ikke møte på passkontoret.

Hvis du er i utlandet og trenger nytt pass for å komme deg hjem til Norge, må du ta kontakt med den norske ambassaden eller konsulatet i landet du befinner deg. Her finner du oversikt over alle norske ambassader og konsulater.