Filter

285 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Drap i Halden lørdag 20. april

  Ved 22:30 tiden lørdag kveld ble politiet varslet om en hendelse i  Halden. En person i 40 årene ble funnet død i sin leilighet i Halden.

 2. Sykkelauksjon på nett

  Vårens hittegodssykler fra Oslo politidistrikt auksjoneres bort via nettsiden stadssalg.no. Vedlagt finner du en oversikt over syklene som snart legges ut.

 3. Politiet utvider sin kapasitet på sjøen

  Politiet utvider nå sin maritime kapasitet med en helt ny type patruljebåt til bruk innaskjærs. Båten er godt synlig på vannet og blir et viktig bidrag i både forebyggende arbeid og håndtering av nødsituasjoner...

 4. Kunnskapsrapport om ungdomskriminalitet i Nordland politidistrikt

  Nordland politidistrikt har utarbeidet en kunnskapsrapport om ungdomskriminalitet i politidistrikt. Målet med kunnskapsrapporten er å gi aktørene som jobber med ungdom bedre oversikt over dagens situasjon,...

 5. Hittegodsauksjon i Bergen 24. april

  Politiet held hittegodsauksjon i Bergen onsdag 24. april kl. 10.00. Auksjonen skjer i lokala til Gimle, Kong Oscars gate 18.

  • Hittegods
 6. Flere pågrepet for eldrebedragerier

  Oslo politidistrikt ved enhet vest, har gjennomført en aksjon rettet mot en organisert kriminell gruppe mistenkt for omfattende bedragerivirksomhet mot privatpersoner i Oslo-området de siste månedene....

 7. En person savnet etter brann i Lillehammer

  Politiet fikk natt til lørdag 13. april kl. 02.30 melding om en brann i en bolig på Vingnes i Lillehammer. En person er savnet etter brannen.

 8. Polititjenesteperson knivstukket

  En polititjenesteperson i Agder ble torsdag kveld knivstukket i forbindelse med et ordensoppdrag.

 9. Oppdatering – drapsetterforskning Nord-Odal

  Politiet vil fredag fremstille mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Bård Andre Spildrejorde for varetektsfengsling.

 10. Mann funnet død – kvinne pågrepet

  En mann i 50-årene ble i natt funnet død på en adresse i Braskereidfoss i Innlandet. Ei kvinne i 50-årene er pågrepet.

Presenterer side 1 Av 19