Filter

563 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Politiets disponeringsskriv for 2019

  I 2019 skal det prioriteres å oppnå bedre resultater, særlig ved å redusere responstid og restanser. God balanse mellom drift og utvikling blir avgjørende for å lykkes.

 2. Uvær ventet inn over Nordland

  Svært kraftig vind, mye nedbør, vanskelige kjøreforhold og stor skredfare er værprognosene for Nordland på lørdag. Politiet oppfordrer alle om å ta forholdsregler.

 3. Pass i Telemark, Vestfold og Buskerud

  De fleste steder som utsteder pass i Sør-Øst politidistrikt har timebestilling via dette nettstedet. Det er for tiden stor pågang etter pass. Det er ikke mulig å bestille time for pass per telefon. Det...

 4. Antatt bortføring i Lørenskog

  Øst politidistrikt har siden 31. oktober 2018 etterforsket en sak der Anne-Elisabeth Hagen er savnet fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog kommune.

 5. Fleire straffesaker i Møre og Romsdal

  Møre og Romsdal politidistrikt har ved utgangen av 2018 registrerte ein liten auke i talet på straffesaker - frå 11.060 i 2017 til 11.490 i fjor.

 6. Politiet minner om regelverk for "barnesnøskuter" og ATV

  Politiet får ofte klager frå publikum når det gjeld bruk av "barnesnøskuter". Slik køyring skaper ofte irritasjon hjå til dømes naboer, og politiet ønskjer difor å minne om regelverket.

 7. Statsministeren på besøk i Innlandet

  Tirsdag 12. februar deltok statsminister Erna Solberg på Kripos sitt undervisningsopplegg for å forebygge deling av seksualiserte bilder og videoer ved Ajer ungdomsskole på Hamar. Statsministeren møtte...

  • Barn og unge
 8. Går live med egen nettpatrulje

  Mandag 11. februar går Agder politidistrikt live med en egen nettpatrulje på Facebook. Nettpatruljen skal være til stede og drive forebygging på internett.

Presenterer side 1 Av 38