Filter

200 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Vedr. drapssak: Ønsker videopptak fra avgrenset område i Molde

  Politiet vil gjerne nå alle som har videoopptak fra kl. 17.00 tirsdag 24. november til kl. 03.00 natt til onsdag 24. november. Materiellet er ønsket fra området på kartet. Avgrensning er til Fjellbruvegen...

 2. Molde: Ynskjer tips frå publikum

  Publikum som har opplysningar eller tips knytta til de to hendingane i Molde, vert bedne om å kontakte oss på tips.politiet.no eller 02800. 

 3. Fotballkamp Bodø/Glimt – CSKA Sofia

  I morgen, torsdag 25.november, er det klart for en ny kamp på Aspmyra da Bodø/Glimt tar imot CSKA Sofia. Politiet vil i den forbindelse på lik linje som sist kamp ha mer synlig tilstedeværelse før, under...

 4. Vil ikke be om forlenget varetektsfengsling

  Politiet i Agder vil ikke be om forlenget varetektsfengsling for to personer som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter en voldshendelse i Grimstad lørdag 6. november.

 5. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer

  Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med personer som har vært på Bystranda i Kristiansand på gitte tidspunkt natt til søndag 7. november.

 6. Hans Vik fortsetter som politimester i Sør-Vest

  I statsråd i dag ble Hans Vik utnevnt til politimester for Sør-Vest politidistrikt. Vik inntar med dette sin andre periode som øverste sjef for politidistriktet.

 7. Har avdekket profesjonelt narkotika-nettverk

  Troms politidistrikt har avdekket et profesjonelt narkotika-nettverk med nedslagsfelt i Troms. Nettverket er mistenkt for innførsel og transport av narkotika til Norge over flere år.

 8. Køyrerute mobilt pass- og ID-kontor i Møre og Romsdal

  I januar 2022 og utover våren er vi attende å veg med mobilt pass– og ID-kontor. Inne i passløysinga vår her på nettsidene kan du om kort tid tinge time dit vi kjem.

 9. Høyesterett opprettholder dom om omvendt voldsalarm

  En mann fra Tromsø er idømt omvendt voldsalarm etter trusler på Facebook og brudd på kontaktforbud mot sin tidligere samboer. Dommen innebærer i praksis at mannen må flytte fra Tromsø.

 10. Nye lokaler for politiet i Stange

  Mandag 15.november markerte Stange kommune og Innlandet politidistrikt politiets nye lokaler i rådhuset. Sammen med ordfører Nils Røhne åpnet politikontakt Jim Roger Lillemo det nye kontoret.

 11. Resultater for politiets responstid andre tertial 2021

  Resultatene for andre tertial 2021 viser at politiet innfrir de nasjonale kravene til responstid, men at det er variasjon i måloppnåelsen for hvert enkelt politidistrikt.

 12. Politiet blant topp fem mest attraktive IT-arbeidsgivere

  I Universums årlige undersøkelse blant yrkesaktive er politiet for første gang på listen. Det resulterte i femteplass over mest attraktive arbeidsgivere og beste plassering i offentlig sektor. Og politiet...

Presenterer side 1 Av 14