Filter

265 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Midlertidig bevæpning forlenges

  Politidirektoratet har med samtykke fra Justis- og beredskapsdepartementet besluttet å forlenge midlertidig bevæpning politiet for en periode på inntil seks uker.

 2. Digitalisering av våpensøknader

  Våpensøknader skal kunne leveres på nett. Automatisering og digitalisering av våpensøknader gir gode muligheter for mer effektiv saksbehandling. Politiet kan bruke ressursene på andre oppgaver, for eksempel...

 3. Utvidet siktelse etter trafikkulykke

  Siktelsen mot sjåføren av bilen i trafikkulykka på Vannøya 14. november i år er utvidet til uaktsom forvoldelse av død og uaktsom forvoldelse av betydelig skade.

 4. Orange day - avskaffelse av vold mot kvinner

  Fra 25. november og i tiden framover markeres Orange Day. Den internasjonale dagen for avskaffelse av vold mot kvinner. Politiets mobilisering for å rette søkelys på dette er omtalt i denne kronikken...

 5. Nå kan hele politi-Norge snart ta i bruk droner

  Etter 1,5 år med tilnærmet utelukkende positive erfaringer fra pilotprosjektet for dronebruk i politiet, er det besluttet at samtlige politidistrikt får muligheten til å benytte seg av droner i sitt...

 6. Tiltalt for underslag av kommunale midler

  Statsadvokaten i Troms og Finnmark har tatt ut tiltale overfor en tidligere leder i Tromsø kommune, for grovt underslag av kommunale midler.

 7. Geir Solem blir visepolitimester i Øst

  Kongen i statsråd har i dag utnevnt Geir Solem til visepolitimester i Øst politidistrikt. Solem har vært konstituert som visepolitimester siden høsten 2019.

 8. Etterforskning av bortføringsforsøk på Heimdal avsluttet

  Politiet i Trøndelag fikk torsdag 12. november melding om at et mindreårig barn hadde blitt forsøkt tatt med i en lys kassebil på Heimdal. En bred og grundig etterforskning er gjennomført, og nå avsluttet....

 9. Innlandet politidistrikt blir lærebedrift

  Innlandet politidistrikt har inngått avtale med Lærlingsenteret Innlandet om å bli godkjent lærebedrift samt tilby lærlingeplasser innen kontor- og administrasjonsfaget.

 10. Søker svar fra basestasjoner

  Politiet holder fortsatt alle muligheter åpne når det gjelder dødsfallet til Ørjan Helmer Gundersen Solum som sist ble observert ved Bratthenget 29B 25. mars rundt klokken 17.50.

 11. Henlegger anmeldelse av turistbåt

  Kapteinen på en turistbåt i Tromsø ble i helga anmeldt for brudd på smittevernreglene. Straffesaken er nå henlagt.

  • Koronaviruset
Presenterer side 1 Av 18