Filter

478 resultater er tilgjengelig. Bruk tastatur eller swipe-bevegelser for å navigere.
 1. Skulstad beskikket som politidirektør

  Assisterende politidirektør Håkon Skulstad (55) ble i statsråd i dag midlertidig beskikket som politidirektør fra og med 23. november.

 2. Åpning av støttesenteret for kriminalitetsutsatte

  Både justisminister og ordfører var tilstede da støttesenteret for kriminalitetsutsatte ble åpnet på politihuset i Tønsberg tirsdag 9.oktober.

 3. Voldssak Sørkjosen

  Politiet har siktet flere personer i sak som gjelder vold mot en mann i 40-årene i Sørkjosen. Personene skal ha tatt seg inn i mannens hjem natt til lørdag 13. oktober og utsatt han for vold.

  • Etterforskning
 4. Folk har godt inntrykk av politiet

  En meningsmåling Ipos har gjort viser at nordmenn har svært godt inntrykk av politiet.

 5. Forbud mot droner under NATO-øvelse

  Under øvelse Trident Juncture er det opprettet en forbudssone som forbyr lufttrafikk. I denne sonen er det strengt forbudt å fly droner og andre luftfartøy som ikke har tillatelse.

 6. Stadig flere lydavhør

  Politiets patruljer har hittil i år gjennomført 4578 lydavhør på stedet. Det er en kraftig økning i forhold til samme tid i fjor.

 7. Melding av naturskader

  Innlandet politidistrikt ønsker i forbindelse med flomsituasjonen i distriktet å opplyse om at naturskader skal meldes til statens naturskadefond.

 8. Utvalg skal granske partnerdrapssaker

  Regjeringen har nedsatt et utvalg som skal gjennomgå saker med drap der gjerningspersonen er daværende eller tidligere partner.

 9. Hittegodsauksjon i Haugesund

  Det blir som vanlig en mengde sykler, men denne gangen er også dykkerutstyr blant gjenstandene som skal auksjoneres bort.

 10. Hittegodsauksjon på Karmøy

  Sykler, armbåndsur og verktøy er blant gjenstandene som auksjoneres bort.

Presenterer side 1 Av 32