Filter

294 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Mann pågrepet og siktet for drap etter hendelse i september 2022

  Politiet pågrep søndag 24. september en mann i slutten av 30-årene på en adresse i Grenland i Telemark. Mannen er siktet for drap etter at en kvinne i slutten av 20-årene døde som følge av brannskader...

 2. — Kan utleveres

  Rwanda har begjært en mann utlevert fra Norge. De ønsker å stille ham for retten i Rwanda for å ha begått et drap under folkemordet der i 1994. Nå har Oslo tingrett besluttet at mannen kan utleveres. ...

 3. Hittegodsauksjon i Bergen 27. september

  Politiet held hittegodsauksjon i Bergen onsdag 27. september kl. 10.00. Auksjonen skjer i lokala til Gimle, Kong Oscars gate 18.

  • Hittegods
 4. Redningsøvelse i Lillesand og Grimstad

  Onsdag 20. september 2023 fra klokken 09.00 til cirka klokken 13.00 vil Agder politidistrikt, sammen med andre nødetater og aktører, ha en lokal redningsøvelse i Lillesand og Grimstad kommune.

 5. Mann pågrepet og siktet for drap

  En 28 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap på Jonas Aarseth Henriksen. Mannen ble pågrepet med bistand fra Innlandet politidistrikt på Rena rett etter klokken 11.00 torsdag formiddag.

 6. Forsterker samarbeidet med svensk politi

  Politiet har over tid sett en negativ utvikling i trusselbildet knyttet til kriminelle nettverk. Som en del av innsatsen forsterkes samarbeidet mellom norsk og svensk politi.

Presenterer side 1 Av 20