-Sykehuset i Kristiansand melder at en fem år gammel gutt som var involvert i en ulykke i Vågsbygd i dag tidlig, er død som følge av skadene han pådro seg. Pårørende er varslet og tas hånd om av helsepersonell, sier operasjonsleder Lars Hyberg.

Gutten og hans søster på tre år var involvert i ulykken. Jenta er betegnet som lettere skadd. Begge er tilhørende i Karuss barnehage.

-Kommunens kriseteam er varslet og bistår både pårørende og barnehagen. Det er flere barn som har vært vitne til hendelsen, sier Hyberg.

På kranbilen som var involvert har det vært en sjåfør og en hjelpemann. Hjelpemannen er betegnet som lettere skadd. Det er fortsatt uvisst hvordan skadene har oppstått.

-Det er for tidlig å si noe om årsaksforhold. Åstedsundersøkelse pågår fortsatt på stedet i samarbeid med ulykkesgruppen til Statens vegvesen. Arbeidstilsynet er også varslet, sier Hyberg.

Det er rutinemessig tatt blodprøve av kranbilføreren, samt at det er besluttet beslag av førerkort..

Den videre etterforskningen av saken vil bli håndtert av Vågsbygd politistasjon.

Kontaktperson i Agder politidistrikt er etterforskningsansvarlig ved Vågsbygd politistasjon, Ole Segberg. Han kan nås på telefon 951 94 211.