Etterlyser det som trolig er en familie på fem

Familien det gjelder er ei dame og en mann som var sammen med tre barn, hvorav et barn satt i handlevogn.

  • Den eldste gutten, er trolig tidlig i tenårene, har på seg en mørk t-skjorte med et oransje trykk på brystet hvor det står "Seattle". Han har mørk shorts og sorte sko med hvite prikker og hvit såle. Videre har han et strikk eller bånd rundt hånda.
  • Den yngre gutten har en stripete t-skjorte som er grå og mørk blå/sort med hvit krage. Han har på seg mørk shorts og går barbeint.
  • Mannen har på seg en sort t-skjorte med en rundt trykk på brystet i fargen rødt og lilla. Han har videre en blå shorts, trolig av merket Umbro.
  • Kvinnen har en grønn t-skjorte, lys blå shorts, trolig i demin/jeans og sandaler.

- Politiet ser på overvåkningskameraet at gutten med "Seattle" t-skjorten står tett opptil den avdøde og det fremstår som at hendelsen gjør et sterkt inntrykk på han. Politiet ønsker først og først å komme i kontakt med denne familien for å sikre at gutten er ivaretatt, har fått tilbud om krisehjelp og nødvendig oppfølgning han trenger. Videre kan familien sitte på relevant informasjon som politiet trenger, sier fungerende påtaleleder Cecilie Pedersen Hille.

Etterlyser mann i 60-årene

- Politiet etterlyser også en voksen mann, trolig i 60 årene som er på åstedet ved den avdøde. Han har lyst hår, briller og blå genser, og har trolig med medisinsk utdannelse eller erfaring. Han var trolig med å utførte førstehjelp på avdøde Marie Skuland, sier Pedersen Hille.