Lørdag ble politiet varslet om et mistenkelig dødsfall i en omsorgsbolig i Fotlandsveien 23F på Ålgård. Bofellesskapet er for personer med rus- og psykiatriproblemer. Avdøde bodde ikke i bofellesskapet.

Som følge av funn i boligen, ble det iverksatt etterforskning. Politiet har siktet tre personer i forbindelse med hendelsen.

En kvinne (21) er siktet for drap. Hun ble pågrepet lørdag kveld, men har vært ute av stand til å bli avhørt. Kvinnen har fått oppnevnt forsvarer, og hun vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre. Kvinnen bor i leiligheten der avdøde ble funnet.

En mann (29) er siktet for drap. Politiet kjenner mannens identitet og søker aktivt etter ham. Mannen er tidligere kjent for politiet. Politiet vurderer fortløpende om mannen skal etterlyses med navn og bilde.

En mann (21) er siktet for bevisunndragelse. Mannen ble pågrepet lørdag ettermiddag og har i avhør forklart seg i samsvar med siktelsen.

Alle de tre siktede er bosatt i regionen.

- Politiet mener det er sannsynlig at avdøde ble drept, men dette blir ikke endelig avklart før politiet har fått obduksjonsrapporten. Obduksjonen vil finne sted i morgen, opplyser politiadvokat Lars Ole Berge i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har gjort observasjoner av bevegelser i tilknytning til leiligheten i perioden tirsdag-fredag denne uken. Politiet kan kontaktes på 02800.