Sivilforsvaret bistår politiet i søket
FotoPolitiet

Janne Jemtland er fortsatt savnet. Ingen personer har status som mistenkt eller siktet i saken, og det er ikke gjort nye vesentlige funn i dag.

-Vårt hovedfokus er å finne Janne Jemtland og finne ut hva som har skjedd. Politiet jobber med flere teorier og holder fortsatt alle muligheter åpne, sier politiadvokat André Lillehovde van der Eynden.

Publikum kan fortsatt ha verdifull informasjon

Så langt er det kommet inn godt over 200 tips i saken. Disse jobbes det daglig med å kartlegge og analysere. Politiet gjør stadig tipsbaserte undersøkelser i aktuelle områder. Vi ønsker fortsatt tips fra publikum i saken og oppfordrer de som har vært ute i området i tidsrommet fra Janne Jemtland sist ble observert i 02-tiden 29.12.17 og ut over morgenen samme dag om å ta kontakt med politiet på 02800.

–Vi erfarer fortsatt i etterforskningen at publikum sitter på informasjon som er viktig for politiet. Det er viktig at politiet avgjør om informasjonen de sitter på er viktig for etterforskningen eller ikke, sier politiadvokat André Lillehovde van der Eynden.

Oppdatert fly- og droneforbud

Det er fly- og droneforbud i en radius på 5000 meter fra Ellevsætervegen 641 og i en flyhøyde på 2000 fot. Forbudet gjelder fram til mandag 15.01.18 klokken 12.00.

Vi ber om at mediene og andre respekterer dette.