Tipstelefonnummeret er 99 21 20 68.

Den ene mannen er siktet for grov frihetsberøvelse og grovt ran, tyveri, og kjøring i ruspåvirket tilstand. Den andre mannen er siktet for grov frihetsberøvelse, i tillegg til kjøring i ruspåvirket tilstand.

- Vi vil i etterforskingen nå bruke tid på å kartlegge de timene de har hatt gutten med seg i bilen, og har innhentet informasjon gjennom tekniske undersøkelser, avhør og vitneopplysninger.  Vi er også interessert i informasjon fra publikum, de har vært flere steder underveis, og dette kan være med å skape et riktig bilde av hendelsesforløpet, sier politiadvokat Kjell Are Strøm i Sør-Øst politidistrikt.

Bilen som gutten satt i er en grå Volvo XC70 2010-modell, og den ble stjålet fra utsiden av et forretningslokale i Drammen ved 12-tiden tirsdag. De skal videre ha vært i blant annet Bærum og Lier og kan ha vært i kontakt med flere personer underveis.

- Forklaringene på hvor de har vært baserer seg på det vi foreløpig har fått vite i avhør, og vitneopplysninger. Vi trenger å verifisere en del av denne informasjonen og også snakke med personer som kan ha sett eller har hatt kontakt med dem underveis. Vi ber om at tips ringes inn til vårt tipsnummer 99 21 20 68, og er interessert i informasjon som kan bidra til å kartlegge hendelsesforløpet i tiden mellom ca 11.45 og 16.45 da pågripelsen skjedde ved Tranby i Lier, sier Strøm.

Mennene som begge er i 30-årene og fra Drammensdistriktet og Bærum er avhørt. Den 14 år gamle gutten er også avhørt.Pågripelsen skjedde i Lier tirsdag ettermiddag. En av de siktede fikk et kutt i hodet og en bruddskade i skulderen under pågripelsen.

- Pågripelsen skjedde raskt, og politiet ønsket å få hurtig kontroll på personene i bilen. En av de siktede fikk dessverre noen fysiske skader under pågripelsen, og ble sett til på sykehus før han ble satt i arrest den kvelden han ble pågrepet, sier Strøm.

En av mennene var allerede etterlyst av politiet etter en hendelse lørdag formiddag i Drammen der han truet en kvinne.