Politiet kan ikke utelukke at det kan ha skjedd andre hendelser i samme tidsrom. Det kan være saker politiet ikke har kjennskap til, eller saker som blir anmeldt på et senere tidspunkt.


Listen nedenfor er oppdatert 21. oktober kl. 15.00.

 

 1. Natt til fredag ble en mann i slutten av 20-årene utsatt for kroppskrenkelse inne på et utested på Majorstuen. En mann i tidlig 20-årene pågrepet. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 2. Fredag kveld ble en mann i tidlig 20-årene utsatt for kroppskrenkelse i nærheten av Majorstuen. En gutt under 18 år pågrepet og senere løslatt. Har status som mistenkt. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 3. Fredag kveld ble en mann i midten av 30-årene utsatt for kroppskrenkelse av 4-5 ukjente gjerningspersoner i sentrum, og deretter ranet. Fornærmede er avhørt. Ingen er foreløpig pågrepet. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 4. Natt til lørdag ble en mann i slutten av 20-årene utsatt for kroppsskade i sentrum av 4 ukjente gjerningspersoner. Foreløpig er ingen pågrepet. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 5. Natt til lørdag ble en mann i slutten av 20-årene utsatt for kroppskrenkelse i sentrum. En mann i slutten av 20-årene er pågrepet. Mannen er fengslet i fire uker. I tillegg kan det ha vært ytterligere 1 eller 2 ukjente gjerningspersoner. (Etterforskes ved felles enhet for etterretning og etterforskning, Oslo politidistrikt)

 6. Natt til lørdag ble en mann tidlig i 30-årene utsatt for kroppsskade i sentrum. En mann i slutten av 20-årene pågrepet. Ble senere løslatt. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 7. Natt til lørdag ble en kvinne tidlig i 20-årene utsatt for antatt ran, og kroppskrenkelse, på Grønland. En mann tidlig i 30-årene pågrepet. Er begjært varetektsfengslet. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 8. Natt til søndag ble 2 menn i slutten av 20-årene, og en kvinne i midten av 20-årene utsatt for kroppsskade og kroppskrenkelse i sentrum. 6 menn i begynnelsen av 20-årene er pågrepet. 2 av disse er avhørt, de fire andre avhøres i løpet av dagen. Fengslingsspørsmålet vil deretter bli vurdert. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 9. Natt til søndag ble en mann tidlig 40-årene utsatt for kroppsskade på Romsås. Politiet lette etter 4-6 ukjente gjerningspersoner. Ingen er pågrepet. Video innhentet, og politiet jobber med å identifisere gjerningspersonene. (Etterforskes ved enhet øst, Oslo politidistrikt)

 10. Natt til søndag ble en mann i midten av 20-årene utsatt for kroppskrenkelse på Majorstuen. 5 gutter under 18 år pågrepet. Sitter fortsatt i arrest og skal avhøres i løpet av dagen. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)

 11. Natt til søndag ble en mann i midten av 20-årene utsatt for kroppskrenkelse i sentrum. Flere ukjente gjerningspersoner. Politiet har ingen mistenkte i saken. Video er sikret og blir gjennomgått. (Etterforskes ved enhet sentrum, Oslo politidistrikt)


Mediehenvendelser om enkeltsaker besvares av den enkelte driftsenhet. Kontakt stab for kommunikasjon.
Tlf.: 47489111 eller epost: kommunikasjon.oslo@politiet.no