Det pågår en omfattende etterforskning av drapet i Prinsdal i Oslo. Politiet har fortsatt ikke identifisert gjerningspersonen, og alle observasjoner og opplysninger som kan bidra til dette, er viktig for politiet.

Tips og informasjon til politiet mottas på tlf. 22 66 99 66, eller https://tips.politiet.no/straffesak

Oslo politidistrikt ber alle som kan ha informasjon i saken, eller har gjort observasjoner, om å ta kontakt. Både dersom man har konkrete opplysninger, eller befant seg i området og derfor kan være viktig å få kontakt med for å sjekke ut andres observasjoner.

Vi ønsker fortsatt opplysninger fra selve åstedet i Nedre Prinsdalsvei, men ber publikum også om å ta kontakt med politiet dersom de har sett personer eller kjøretøy i området for øvrig. Vi ønsker særlig observasjoner fra området øst for jernbanelinja ved Holmlia og Prinsdal.

Vi har observasjoner fra vitner om at gjerningspersonen løper nedover Nedre Prinsdalsvei i retning Kolbotn, og ønsker flere observasjoner av dette.

- Vi er interessert i alle observasjoner fra området rundt både før og etter selve handlingen, sier politiinspektør Grete Lien Metlid.


TIPSMOTTAK:
Tips og informasjon til politiet mottas på tlf. 22 66 99 66, eller https://tips.politiet.no/straffesak