Natt til søndag var det innbrudd i mellom 50 og 60 boder på disse to stedene, og politiet er interessert i opplysninger fra folk som kan ha gjort observasjoner.

– Dersom publikum har opplysninger som kan være av interesse for politiet, ber vi dem ringe oss. Vi er interesserte i observasjoner av både mennesker og biler som har vært i disse områdene natt til søndag, sier Kenneth Rafaelsen, leder av seksjon for etterretning, etterforskning og arrest ved Kristiansand politistasjon.

Dersom publikum har tips kan de ringe politiet på 02800.

Politiet har gjort undersøkelser av boder på begge stedene og avhørt vitner, men er usikre på om det er noen sammenheng mellom innbruddene på Lund og på Tangen. Politiet ber eiere av leiligheter være årvåkne.

– Det er mange som bor i leilighetskompleks med garasje. Det er viktig at beboerne passer på når de kjører ut, slik at ingen kan snike seg inn før porten går ned. I tillegg er det viktig å sikre bodene sine med lås, sier Rafaelsen.

Media:
Kontaktperson i denne saken er leder av seksjon for etterretning, etterforskning og arrest ved Kristiansand politistasjon, Kenneth Rafaelsen. Han kan nås på telefon 407 23 464.