Nye lokaler for politiet i Farsund og Lyngdal
Illustrasjonen til venstre viser de nye lokalene til Farsund og Lyngdal lensmannskontor. Illustrasjon: AEJ Eiendom AS/ Trollvegg Arkitektstudio AS

Det er Politiets Fellestjenester (PFT) som har bistått Agder politidistrikt med å inngå avtalen for lokalene. Etter en prosess ble de innkomne tilbudene vurdert ut fra pris, løsningsforslag og beliggenhet.

AEJ Eiendom AS skilte seg ut som beste tilbyder i forhold til pris, men løsningsforslag var også av betydning.

– Tilbyderne viste god forståelse for de krav og tilpassinger som kreves av et moderne og funksjonelt lensmannskontor. De leverte forslag til gode løsninger, sier prosjektleder Heidi R. Senstad i Politiets Fellestjenester.

– Jeg er glad for at dette nå er på plass. Det er en løsning som jeg tror både ansatte og innbyggerne vil bli fornøyde med. Vi ser frem til å kunne tilby våre ansatte og publikum nye moderne lokaler, sier fungerende lensmann i Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt, Svein Kåre Tjomsland.

Fra kontrakten er signert planlegges det for at bygget skal være innflyttingsklart i løpet av 4. kvartal i 2021. Leieavtalen vil ha en varighet på 15 år.

Media

Kontaktperson i Agder politidistrikt er fungerende lensmann i Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt, Svein Kåre Tjomsland på tlf: 480 75 937

Kontaktperson i Politiets Fellestjenester er senior kommunikasjonsrådgiver Marianne Moss
tlf: 92 46 61 88, e-post: info.pft@politiet.no