I tillegg vil mannen være ilagt mediekontroll i to uker.

Politiet har fredag jobbet videre med gjennomgang av etterforskingsmateriale, samt foretatt flere avhør av vitner. Det har i løpet av dagen også innkommet flere tips i saken, men politiet har foreløpig ingen flere mistenkte.

 

Pressemelding sendt som ble sendt ut 20.april

Politiet etterlyser vitner etter skyteepisode i Tønsberg

Kripos har jobbet på åstedet siden natt til onsdag, og er nå ferdig med sine undersøkelser. Stedet mannen ble funnet har derfor blitt frigitt av politiet.

Politistasjonssjef i Tønsberg Øystein Holt opplyser at det per nå ikke er noen pågrepet i saken.

- Vi etterforsker bredt og har mye arbeid som gjenstår, sier han. – Politiet ønsker i den sammenheng å komme i kontakt med alle som har være på Kilenområdet langs Slagenveien mellom klokken 21 og klokken 23. Vi ber personer som har tips til politiet eller har vært i området på det aktuelle tidspunktet om å ringe politiets tipstelefon 476 96 500.

Holt legger også til at åstedet også fremstår som tilfeldig. – Det er viktig for oss å presisere at det ikke er noe som tilsier at området dette skjedde i skal være utrygt for de som bor og oppholder seg der, sier han. - Avdøde var knyttet til et kjent kriminelt miljø i Tønsberg, og slik vi ser det fremstod han ikke som et tilfeldig offer.

På samme tid som drapet ble en bil funnet i brann på Sem rett utenfor Tønsberg. Politiet etterforsker dette som separat sak, og har per nå ingen holdepunkter for at disse sakene er knyttet sammen.

 

Opprinnelig pressemelding som ble sendt ut 21.04.21 kl 00.10

Like før klokken 22.15 tirsdag kveld mottok politiet i Sør-Øst en melding om en skadet person ved Heimdal, like utenfor sentrum av Tønsberg. Mannen døde av skadene noen timer senere.

Det ble meldt om at det kunne dreie seg om en skyteepisode. Mannen ble raskt fraktet til sykehuset i Vestfold som ligger noen hundre meter fra der mannen ble funnet. Mannen i begynnelsen av 30 årene var ved bevissthet da ambulansepersonell tok hånd om mannen. Han ligger mandag kveld på operasjonsbordet ved sykehuset.

Politiet har store ressurser på stedet og søker etter en eller flere gjerningspersoner. Det er iverksatt en omfattende etterforskning og det er satt opp kontroll ved utfartsveiene fra Tønsberg.

Politiet oppfordrer eventuelle vitner til hendelsen som fant sted ved Kilen industriområde på Heimdal. Politiet er også interessert i observasjoner i tiden før 22.15 i det aktuelle området, eventuelt også observasjoner av biler som har kjørt i stor fart fra stedet rundt klokken 22.15 som eventuelt kan ha noe med hendelsen å gjøre. Det er også av interesse hvis noen kan ha hørt skudd som har blitt avfyrt på Kilen øst for Tønsberg sentrum.