En person pågrepet etter drap i Tønsberg

Mannen ble pågrepet uten dramatikk i Drammensområdet.

Politiet mener at mannen som ble pågrepet tirsdag er samme person som vises på overvåkingsvideoen som tidligere er frigitt, men ønsker ikke å kommentere om de mener at dette er samme person som avfyrte skuddene mot Lanes. Mannen er nå siktet for drap eller medvirkning til drap.

- Vi mener derimot at vi nå har kontroll på de sentrale gjerningspersonene i saken, sier politiadvokat Fredrik Borg Johannessen. Han vil likevel ikke utelukke at det kan komme ytterligere pågripelser.

Den pågrepne mannen er ikke en av de som tidligere har vært pågrepet i forbindelse med bilbrannen på Sem utenfor Tønsberg.

- Selv om vi har gått til en pågripelse i dag etterforsker vi fremdeles saken bredt, sier Borg Johannessen. – Det vil derfor fortsatt jobbes med gjennomgang av video, vitneavhør, oppfølging av tips og andre løpende oppgaver.

Politiet ønsker fremdeles tips i saken, og ønsker spesielt å komme i kontakt med personer som kan ha sett bilen som brant på Sem kvelden den 20. april. Disse kan ta kontakt på politiets tipstelefon 476 96 500.