Emil Edvardsson er savnet etter en tur fra et hyttefelt på Lemonsjøen.
Emil Edvardsson er savnet etter en tur fra et hyttefelt på Lemonsjøen.
FotoPrivat

Politiet har også bedt om hjelp fra publikum som kan ha gjort observasjoner i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

Edvardsson ble meldt savnet etter en tur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune for en uke siden. Han gikk tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen.

Politiet har satt inn store ressurser på å finne mannen og har fått god bistand fra frivillige organisasjoner og andre etater. Det er fortsatt håp om å finne savnede i live. 

Tips om bading

Det har kommet inn flere tips i saken og det er særlig ett tips som politiet ønsker mer informasjon om. Lørdag 5. juni kl. 13.45 ble det observert en mann som badet uten klær i en bekk sør for Veslemuevatnet, Heidal, rett ved et sted hvor vegen krysser bekken. Er det noen som kjenner til dette så ta kontakt med politiet.

Det er også ønskelig med tips om noen har tatt med haikere i området.

Er noen i tvil om de skal varsle politiet om observasjoner, så oppfordrer vi til å ta en telefon uansett slik at politiet kan vurdere dette.

Viltkamera eller annen kameraovervåking

Politiet oppfordrer også hytteeiere som har viltkamera eller andre former for kamera i eller i nærheten av sine hytter i området hvor politiet søker, til å sjekke opptakene på kamera. Politiet ber ellers om at folk som har hus, hytter, campingvogner, uthus, naust eller lignende i søksområdet sjekker disse svært nøye.

Politiet ønsker at personer som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på tlf. 62 53 90 00 eller 02800.