Illustrasjonsbilde av medarbeidere som snakker sammen

Vi har tatt mange og viktige skritt for å bli mer smidige i politiet, og vi har fortsatt i en vei å gå. En viktig erkjennelse er likevel at å være smidig handler om å forbedre og utvikle oss hele tiden.

Vi jobber smidig i tverrfaglige team

Våre teknologer jobber autonomt og smidig i et tverrfaglig produktteam. Teknologene og teamet har ansvaret for applikasjonen i hele livssyklusen, og bidrar med flyt, fart og ikke minst moro! Vi mener at det som skaper gode løsninger er kontinuerlige leveranser, god applikasjonsarkitektur og selvfølgelig at teknologene jobber tett sammen med de viktige brukerne. Alt det fine og smarte vi lager deler vi med gode kollegaer. Vi bygger kompetanse og lære noe nytt hver dag. På den måten løfter vi hverandre og blir bedre i alle ledd!

Effektive og autonome utviklere

Plattformområdet jobber for at utviklerne skal bli så effektive og autonome som mulig. Blant annet har vi automatisert opprettelse og oppgradering av nye Kubernetes-cluster, selvbetjent onboarding for utviklerteam, automatisert CI/CD med GitOps og automatisert tilgangskontroll med masse mer snacks og moro. Vi bruker blant annet ELK-stacken, Grafana, Prometheus, HashiCorp, GitLab osv.

Stadig mer automatiseres

Til databaseendringer benytter vi f.eks. Flyway eller Liquibase. Og mer skal vi ha for å kunne dyrke frem autonome produktteam! Vi har fortsatt flere manuelle bestillinger, men dette jobber vi med hver dag for å automatisere. Vår egen arbeidsdag skal hele tiden bli bedre ved å automatisere og forenkle de oppgavene vi er for late til å repetere. Vi ønsker fornøyde teknologer – og fornøyde brukere!

IT-direktøren i Smidigpodden

Tidligere i år deltok IT-direktør i politiet, Catherine Janson som gjest i Smidigpodden. Her snakket hun om hvorfor og hvordan hun har fått fart på den smidige reisen i politiet. Episoden kommer på luften om ikke så lenge, så følg med på Smidigpodden for å høre!

Vi benytter enhver anledning til å diskutere, inspirere hverandre og dele vår kjærlighet for teknologi.

Les mer om hvordan vi løfter fram hverandre og faget vårt her!