Tredje pressemelding kl.21:50: Etterlyst kvinne også pågrepet

Det er kvinne i 50-årene og hun er siktet for grov kroppsskade. Vi fikk det bekreftet like etter at forrige pressemelding var sendt ut.  

For media:

Bente Bøklepp vil være tilgjengelig på telefon 73 48 94 50 fra kl. 22:00-22:30 torsdag 30. september. Det vil ikke være mulighet for TV/radio intervju nå i kveld.

Mvh,
Trøndelag politidistrikt

Andre pressemelding kl.21:30: En ny person er pågrepet

Det er en mann i 50-årene og han er siktet for grov kroppsskade. Mannen ble pågrepet i området der hendelsen fant sted.

- Politiet har pågrepet en av de vi har etterlyste. Vi jobber nå med å kartlegge hendelsesforløpet. Det vil mest sannsynlig bli avhør av siktede i morgen formiddag, sier Bente Bøklepp, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

- I tillegg fortsetter vi letingen med full styrke etter den andre siktede personen, en kvinne i 50-årene, sier Bente Bøklepp, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Tidligere i formiddag pågrep politiet to andre, en mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene. De er siktet for medvirkning til grov kroppsskade. Siktelsen er ikke frafalt, men de er løslatt.

Politiet ønsker fremdeles tips i saken og alle observasjoner av personer og kjøretøy er av interesse. Personer som har sett eller hørt noe i tidsrommet kl. 02:00-03:00 i området Anton Buens gate – Anton Kalvås gate på Lademoen, legg inn tips på: tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00.

Den siste siktede som er pågrepet i kveld har Arve Røli som forsvarer.

For media:

Bente Bøklepp vil være tilgjengelig på telefon 73 48 94 50 fra kl. 22:00-22:30 torsdag 30. september. Det vil ikke være mulighet for TV/radio intervju nå i kveld.

Mvh,
Trøndelag politidistrikt

Første pressemelding kl.09:15:

Det en relasjon mellom fornærmet og gjerningspersonen(e). Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen, og anser ikke gjerningspersoner som en fare for andre.

- Dette er en alvorlig hendelse og vi har fullt fokus på å finne gjerningspersonen(e). Det gjennomført innledende avhør av fornærmet, samt politiet er i gang med tekniske undersøkelser ved åstedet, sier Bente Bøklepp, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet ønsker tips i saken og alle observasjoner av personer og kjøretøy er av interesse. Personer som har sett eller hørt noe i tidsrommet kl. 02:00-03:00 i området Anton Buens gate – Anton Kalvås gate på Lademoen, legg inn tips på: tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00.

For media:

Bente Bøklepp vil være tilgjengelig på telefon 73 48 94 50 fra kl. 10:00-10:30 torsdag 30. september. Litt senere vil vi imøtekomme ønsker om TV/Radio, kommer tilbake med mer info om det.

Mvh,
Trøndelag politidistrikt