Politiet ønsker å komme i kontakt med personer

Politiet har innhentet kameraovervåking som viser to personer på Tangen ved Skansen 8 i tidsrommet 03.00 til 04.30 natt til søndag 7. november.

– Politiet ber personer som har vært i dette området eller nært opp mot dette området (se bilde) i det nevnte tidsrommet om å melde seg til politiet. Dersom noen har informasjon om at personer har vært i det nevnte området i dette tidsrommet ønsker politiet også informasjon om dette, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Thea Severine Hanken Hobbesland.

Saken betegnes fortsatt som en undersøkelsessak, der politiet arbeider ut fra ulike hypoteser om hva som kan ha skjedd med den avdøde.

– Dette betyr at saken per dags dato ikke etterforskes som en straffesak og at vi ikke har noen mistenkte i saken, sier Hobbesland.

Politiet har gjennom sine undersøkelser, samt mottak av tips, kartlagt flere personer som har vært i områdene politiet har ønsket informasjon og tips om.

– Når det gjelder tips om personer som har vært i eller ved utebassenget på Aquarama natt til 7. november anser politiet det slik at disse menneskene er av mindre interesse på nåværende tidspunkt, sier Hobbesland.

Politiet fortsetter sine undersøkelser, som blant annet innebærer gjennomgang av innhentet kameraovervåking og oppfølging av tips.

Politiet ønsker ikke å kommentere innholdet i den foreløpige obduksjonsrapporten.

Publikum som har tips i saken bes om å kontakte Agder politidistrikt på telefonnummer 02800 eller gjennom Politiets Nettpatrulje-Agder.

Media:
Talsperson for politiet i denne saken er politiadvokat Thea Severine Hanken Hobbesland. Hun kan nås på telefon 404 42 013 frem til klokken 14.30 mandag 22. november.