Det er Jan Høiaas, født 5. juli 1958, som er meldt savnet av sin familie. Politiet går ut med denne informasjonen i samråd med savnedes familie.

– Etter tips fra publikum er siste observasjon av savnede utenfor Meny på Grim fredag rundt klokken 12. Politiet ønsker flere tips om eventuelle observasjoner i dette tidsrommet, sier seksjonsleder for etterforskning ved Kristiansand politistasjon, Harald Hollerud.

Den savnede er 185 cm høy og er slank. Han går muligens med brun boblejakke med kamuflasjemønster fra Cubus, blå dongeribukse eller kamuflasjebukse, brune sko, sort lue med led- lys foran, blå ryggsekk med fotballklubben Chelsea sin logo og briller. Politiet understreker at dette ikke er en sikker beskrivelse av bekledning.

Basert på opplysninger i saken vurderer politiet det slik at den savnede kan være forvirret og ute av stand til å ta vare på seg selv.

Dersom publikum har sett den savnede, eller har andre opplysninger om savnede, bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Media:

Talsperson i denne saken er seksjonsleder for etterforskning ved Kristiansand politistasjon, Harald Hollerud. Han kan nås på telefon 404 42 240 frem til klokken 15:30.