Fra politiets tilstedeværelse på Europa Conference League kampen mellom Bodø/Glimt og Roma
Fra politiets tilstedeværelse på Europa Conference League kampen mellom Bodø/Glimt og Roma
FotoPolitiet i Nordland

- Vi vet at publikum skaper en fantastisk ramme rundt kampene – både for hjemmelaget og for gjestene, sier Vegard Kristiansen som leder politiets jobb på kampen. Han oppfordrer publikum til å ta imot AZ Alkmaar på den samme gode måten som de har tatt imot de andre lagene som har gjestet Aspmyra stadion i Europa Conference League.

Trafikkregulering rundt Aspmyra stadion

For å sikre trygg ferdsel for alle myketrafikkanter som skal til og fra kampen vil det i forbindelse med kampen være midlertidige sperringer rundt Aspmyra stadion. Krysset Torvgata/Hålogalandsgata blir stengt i begge retninger ned til krysset Parkveien/Hålogalandsgata, i tidsrommet 19.00-24.00. I tillegg blir Fritjof Nansens gate mellom Olav 5.gate og Hålogalandsgata stengt i samme tidsrom.

Når det gjelder parkering i området så gjøres det oppmerksom om at det vil være parkeringsforbud fra kl 17.00-24.00 på de strekningene som stenges på ettermiddagen. Parkeringsplass utenfor Bunnpris på Aspmyra vil også stenges i dette tidsrommet.

En kampopplevelse i trygge rammer

Politiet skal gjøre sitt beste for at også denne kampen blir en opplevelse i trygge rammer.
- Vi oppfordrer tilskuerne til å la bilen stå og benytte seg av kollektivtransport for å unngå trafikale utfordringer før, og etter kamp.  Følg anviste innganger og utganger, og sett deg inn i reglene som gjelder så blir dette nok en flott kampopplevelse på Aspmyra, oppfordrer Kristiansen.