Teknologer med et oppdrag - personkontroll
Teknologer med et oppdrag - personkontroll
FotoPolitiets IKT-tjenester (PIT)

Vi i Politiets IKT-tjenester er til for brukerne våre. Og hvem er det? Jo, blant annet over 17.000 ansatte i politiet som benytter våre løsninger hver dag. Teknologi er alltid en integrert del av oppdraget.

Vårt mål er å levere kvalitet for at vi sammen kan levere på politiets samfunnsoppdrag, og nå trenger vi hjelp av flere! Vi har et stort behov for flere engasjerte teknologer som bidrar med å gi verdi til samfunnet, og spesielt i krigen mot terror. Vil du bekjempe terror med kode?

Utviklere er kjernen i arbeidet

Nå står vi midt i en digital transformasjon, som betyr endringer i organisasjon, arbeidsform, teknologi og kultur - der utviklere er driverne for innovasjon. Vi har gradvis beveget oss i en mer smidig retning. Vi har en egen Kubernetes-basert skyløsning med Gitlab for CI/CD, Kafka, Power BI, ELK, Prometheus, Grafana, Docker og andre standard verktøy i vår verktøykasse.

Plattformer i verdensklasse

Vi ønsker fornøyde utviklere i produktutviklingsteamene i PIT. Derfor må vi lage selvbetjente og automatiserte plattformer med utviklerfokus. Hos oss lages plattformer av utviklere, for utviklere. Plattformteamene ønsker å pushe mer DevOps i organisasjonen, og det krever ny og oppdatert kompetanse. Vil du være med?

Vi lærer og deler!

Vi benytter enhver anledning til å diskutere, inspirere hverandre og dele vår kjærlighet for teknologi. Det gjør vi gjennom en rekke store og små arrangementer hvor vi løfter fram hverandre og faget vårt - alt fra erfaringer med å installere Gitlab til rammeverk for å beregne score for fingeravtrykk. Inspirasjonen og erfaringene tar vi med oss videre i det daglige arbeidet.

Vi forsker hele tiden på gode løsninger for å komme opp med nye ideer. Å
forske på ulike alternativer er viktig for oss, fordi vi ønsker løsninger som er basert på de riktige teknologivalgene.

Dette er en spennende reise vi håper du vil være med på!

Et lite glimt av den givende jobben

I denne videoen fra JavaZone kan du se hvordan transformasjonen til kontinuerlige leveranser har bidratt til å bekjempe ulovlig opphold og terror. Med krig i Europa har vi behov for flere engasjerte utviklere.

Se våre ledige stillinger her