- Vi vet at publikum skaper en fantastisk ramme rundt kampene – både for hjemmelaget og for gjestene, sier Vegard Kristiansen som leder politiets jobb på kampene. Han oppfordrer publikum til å ta imot AS Roma på den samme gode måten som de har tatt imot de andre lagene som har gjestet Aspmyra stadion i Europa Conference League.

Trafikkregulering rundt Aspmyra stadion


For å sikre trygg ferdsel for alle myke trafikanter som skal til og fra kampen vil det i forbindelse med kampen være midlertidige sperringer rundt Aspmyra stadion. Krysset Torvgata/Hålogalandsgata blir stengt i begge retninger ned til krysset Parkveien/Hålogalandsgata, i tidsrommet 18.00-24.00. I tillegg blir Fritjof Nansens gate mellom Olav 5.gate og Hålogalandsgata stenges i samme tidsrom.

Når det gjelder parkering i området så gjøres det oppmerksom om at det vil være parkeringsforbud fra kl 17.00-24.00 på de strekningene som stenges på ettermiddagen. Parkeringsplass utenfor Bunnpris på Aspmyra vil også stenges i dette tidsrommet.

En kampopplevelse i trygge rammer


Det har dessverre vært tilfeller med bruk av bluss og annen pyroteknikk blant tilskuere på Aspmyra. Politiet har et ekstra fokus på dette og vil gjøre sitt for at kampen skal foregå på sikker måte, både for tilskuere og spillere. Bruk av pyroteknikk er ulovlig og all bruk vil bli anmeldt og straffeforfulgt.

Politiet skal gjøre sitt beste for at kampen blir en opplevelse i trygge rammer.

- Vi oppfordrer også tilskuerne til å la bilen stå og benytte seg av kollektivtransport for å unngå trafikale utfordringer før, og etter kamp.  Følg anviste innganger og utganger, og sett deg inn i reglene som gjelder så blir dette nok en flott kampopplevelse på Aspmyra, oppfordrer Kristiansen.