- Politiet ble varslet av ansatte som oppdaget innbruddet da de kom på jobb, alarm på stedet ble ikke utløst. Vi har blant annet gjort kriminaltekniske undersøkelser og sikret kameraovervåking som bidrar til å gi informasjon om hva som har skjedd, sier påtaleleder Elin Norgård Strand i Troms politidistrikt

Gjerningspersonen eller personene har tatt seg inn via yttervegg til Europris, og så videre via innervegg til Snakk. Det er først og fremst stjålet mobiltelefoner. Butikken opplyser at verdien av disse beløper seg til flere hundre tusen kroner. Innbruddstyveriet fremstår godt planlagt og målrettet.

- Vi jobber videre både med tekniske undersøkelser, avhør av vitner og ansatte, gjennomgang av tips, og andre etterforskningsskritt, forteller Strand.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum i saken, om noen har sett mistenkelig aktivitet, personer eller kjøretøy sent 17. mai eller natt til 18. mai, om noen blir tilbudt nye telefoner, eller har andre opplysninger som kan ha med saken å gjøre. Innbruddet antas å ha skjedd rundt kl 1 om natta.