Politiet er tilstede på Norway Cup 2022
Politiet er tilstede på Norway Cup 2022

-Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. Oslo politidistrikt har et godt og langvarig samarbeid med arrangør, dette er et arrangement vi har planlagt godt og politiet er tydelig til stede med både uniformert og sivilt mannskap, sier Sigve Bolstad, tjenestestedsleder på Manglerud politistasjon i enhet øst.

Polititeltet

Vi stiller som vanlig med eget polititelt på Ekebergsletta. Polititeltet er åpent kl. 09 - 19 fra søndag og under hele Norway Cup-uken.

Her kan du stille spørsmål og snakke med politiet hvis det er noe du lurer på, og ellers levere anmeldelser for Norway cup-relaterte forhold, komme med hittegods m.m.

Nettpatruljen er tilstede

Nettpatruljen har egen stand på Ekebergsletta, som er bemannet fra kl.10 – 18. Chatte-tjenesten på Messenger er åpen kl. 10 – 17 alle ukedagene.

Følg oss gjerne på sosiale medier:

Facebook: Politiet i Oslo, Asker og Bærum

Twitter: OslopolitiOPS, politietOslo

Snapchat: nettpatoslo

Instagram: PolitietOslo

Trafikale utfordringer

Skal du til Norway cup som deltaker, ledsager, for å se kamper eller besøke tivoliet? Vi oppfordrer til å reise kollektivt, fortrinnsvis med trikken – det vil bli en del trafikale utfordringer på alle veier som leder til Ekeberg-sletta.

Politiet ønsker alle en god opplevelse på årets Norway Cup!