Politiet står og ser på barn som leker på et torg.
Arendalsuka 2021

– Arendalsuka er et stort og flott arrangement. Uka samler mange mennesker og er en av våre største demokratiske møteplasser. Agder politidistrikt har et godt samarbeid med arrangør, dette er et arrangement vi har planlagt godt og politiet vil være til stede med mye uniformert politi, sier stabssjef i Agder politidistrikt, Morten Sjustøl.

– Politiets tilstedeværelse er først og fremst et forebyggende tiltak for å unngå uønskede hendelser, og deretter for å være raskt til stede dersom noe skulle skje, opplyser Sjustøl.

Politiet deltar i debatter

Også i år vil representanter fra politiet delta i debatter under Arendalsuka, med temaer som digitalisering, tillitsreform og bedre tjenester til innbyggerne, arbeidslivskriminalitet, identitetsforvaltning, mm.

Møt politiet på stand

Vi stiller på stand ved enden av Kanalplassen. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss, slå av en prat og stille oss de spørsmål du måtte ha. Vi vil også gjerne høre fra deg om hvilke forventninger du har til politiet, og hva vi kan gjøre for å gi innbyggerne bedre tjenester.

Nettpatruljen er til stede

Politiets nettpatrulje-Agder vil være til stede på standen i åpningstidene onsdag, torsdag og fredag. Du kan også kontakte vår chat på Facebook/Messenger og Instagram alle ukedagene.

Facebook/ Messenger: Politiets nettpatrulje Agder
Instagram: politietagder

Politiet ønsker alle en god opplevelse under årets Arendalsuke!