Utestengelsen av supportere i denne kampen er en del av straffen UEFA ga PSV, etter bråket supporterne laget da de gjestet London i forrige kamp.

- De aller fleste av bortelagets supportere er trivelig folk som ønsker å oppleve Bodø og Norge – selv om de ikke slipper inn på kampen. De hadde allerede planlagt denne turen da UEFAs beslutning kom, og fra politiets side oppfordrer vi hele Bodø-samfunnet til å ta vel imot dem når de besøker oss, sier Kristiansen.

- Vi har ingen informasjon som tilsier at noe lignende som skjedde i London, skal skje i Bodø i denne runden, men må likevel ta høyde for at ikke alle supporterne nødvendigvis har gode intensjoner, fortsetter han. Politiet vil derfor ha økt synlig og ikke synlig tilstedeværelse, både før, under og etter kampen. Målet er å sørge for ro og orden.

Trafikkregulering rundt Aspmyra

Hålogalandsgata mellom Torvgata og Fritjof Nansens vei vil i tidsrommet 1830 til 2400 være stengt for både kjøring og parkering. Utkjøring fra Martas gate ut i Hålogalandsgata vil være stengt, i tillegg vil parkering rundt Aspmyra være fysisk stengt.

Politiet oppfordrer de som skal på kampen om å følge anviste innganger og utganger, og sette seg inn i reglene som gjelder.

- Vi gjør vårt for å skape trygge rammer, og ønsker alle en fin kampopplevelse, sier operativ planlegger ved Bodø politistasjon, Vegard Kristiansen.